Hovudside

Hvor høy Kan Pine Trees Grow?

by Walther

Hvor høy Kan Pine Trees Grow?

Ikke alle typer furutrær er ruvende evergreens, selv om sikkert ulike arter vokser ganske høy. Andre, derimot, så vel som deres hybride former og sortar, bli håndterbare høyder, øker sine sjanser for bruk i mindre landskap. Ulike størrelse furutrær vokser best i bestemte US Department of Agriculture Plant hardførhet soner, noe som gjør det mulig for deg å velge en art som passer for din region og dine spesielle planer.

USDA Zone 2


Kalde vintre er ikke fremmed for USDA sone 2, men dette betyr ikke fraråde utviklingen av visse furuarter innenfor denne regionen. Blant de høyeste ved forfall er den røde furu og Scotch furu. Den tidligere funksjoner ornamental bark av røde og brune nyanser, mens Scotch furu har en oransje-røde bark og blå-grønne nåler. Rød furu vokser til 80 meter høy, mens de kultiverte former for Scotch furu brukes for landskaps i Nord-Amerika som regel ikke overstiger 60 meter. Jack furu vokser til 50 fot, men mangler ornamental kvalitet, noe som gjør det bedre egnet som et vindfang. Mugo furu, fra Europa, er en liten furu på mellom 15 til 20 meter høy, brukt sammen stiftelser eller for etablering av eviggrønne grenser.

USDA sone 4


USDA sone 4 omfatter deler av den nordlige Great Plains, Øvre Midtvesten og nordlige New England - sikkert ingen piknik når det gjelder vinterkulda. Likevel nok av furu alternativer finnes for sone 4, inkludert den østlige hvit furu og sortar. Mors arter utvikler seg til 80 fot, men andre typer, som for eksempel Fastigiata, vokser vanligvis mellom 30 og 40 fot, med noen nådde 70 på anledningen. Østlige hvit furu er et eksemplar treet for store landskap. Trevlebarkfuru på 50 fot, Ponderosa furu på 125 meter og bosnisk furu på 70 fot er andre pines for denne sonen med potensiell stor vekst. Den sveitsiske pinje på 40 fot er en mindre furu for denne regionen, med myke grønne nåler.

USDA sone 6


En av de vanligste trærne i sin opprinnelige Japan, er den japanske røde furu hjemme i USDA sone 6. I stedlige masser, det vokser til 100 fot, men dyrket typer er i 60-fots kategori på de fleste. Dette treet har vanligvis flere trestammer og gir en god aksent til et landskap. Den Jeffrey furu, passer bare for svært store landskaper i sone 6, kan vokse til 140 meter høy. Andre utenlandske pines er Himalaya furu og kinesisk furu, både hensiktsmessig for sonen og vokser til 50 meter høye.

USDA Zone 9


Varmen fra USDA sone 9 støtter veksten av noen få furutrær, med en, loblolly furu, i stand til å vokse nesten 100 meter høy. Loblolly furu elsker våte områder, med treet inneha en rett stamme som som den forfaller, mangler underekstremitetene. Loblolly furu trenger full sol for å nå sitt potensial høyde. Pinje tar på seg en form som ligner en sopp som det blir eldre, økende til 60 fot. Shortleaf furu noen ganger topper 100 meter i naturen, men som et dyrket tre, mest brukt for skjermer, vokser det til mellom 40 og 60 meter i sone 9.