Hovudside

DIY: Flytende isopor Kaier

by Walther

Mange innsjøen egenskaper inkluderer brygger eller båthavn for enkel tilgang til vannet. Noen er bygget ved hjelp av plast eller metall trommer som flyteinnretninger. Trommer kan lekke, crack og rust, og skaper en fare for de som går på kaien. Vurdere å bruke isopor billet i stedet for en langvarig flytebrygge.

Planlegge og bygge


Bygge en flytende brygge eller kai trenger ikke være ekstremt komplisert, men du må ha en plan før du begynner. Du kan få gratis detaljerte planer og instruksjoner for å bygge en flytebrygge på nettet.

Lese over planene og sørg for at du forstår hva som kommer etterpå i å bygge dokken din. Vite hvilke verktøy du trenger, og har vernebriller og tunge arbeidshansker nær. Planene vil også fortelle deg hvilke byggematerialer for å kjøpe.

En tilnærming er å bruke tavler i følgende størrelser: 4- med 4-tommers, 2- med 10 tommer, 1- x 6 tommer, og med 2- 6-inch. Disse platene kan komme i lengder som varierer fra 6 til 10 meter lang.

Bygge rammen toppen ut av de 2 med 10-tommers marine boards og sette tre 1- med 6-tommers kryss bånd anbrakt en lik avstand fra hverandre. Deretter kan du bolt 4- ved 4-tommers hjørnebukseseler på plass. Det er viktig å bruke galvaniserte boltene, muttere og skiver for å forhindre rust.

Etter den øverste delen av rammen er ferdig, bygge gulvlisten med 2 x 6-tommers marine styrer og galvanisert spiker. Isopor billet da kan installeres; tre av dem på en standard størrelse brygge vil sikkert støtte nesten £ 700 av vekt.

Sett boltene inn i rammen, plasserer 2 av 6-tommers plater ned lengden på hver, og bruke tunge galvaniserte boltene for å låse boltene til kryss bånd. Snu kai over og installere terrassebord.

Flytende og Forankring


Skids du festet til skum billet gjøre flytting dokken til vannet enklere. Bare skyve det ned til vannkanten.

Før flytende brygge din må du bestemme hvordan du vil feste det. Flytebrygge kan forankres med staver drevet ned i gjørma på hvert hjørne, eller det kan være avstivet til bredden av innsjøen. Kanskje den enkleste måten er å feste ankerkjettinger til hvert hjørne og slippe tunge anker vekter ned til sjøbunnen.