Hovudside

Slik fjerner en Broken Deck Skrue

by Walther

Noen ganger dekk skruer knekke under installasjonsprosessen. Dette er vanligvis et resultat av en hissig forsøk på å sette skruen med en elektrisk skrue pistol. Uansett hva årsaken er, vil den resterende del av metall i dekket må fjernes med en gang. Her er noen grunnleggende forslagene om hvordan du gjør dette.

Bruksanvisning


Slik fjerner en Broken Deck Skrue


•  Ta en låsetang (noen ganger referert til som vise grep) og justere tang slik at de at de bite ned tett på skruen, når den plasseres i lukket stilling. Merk at dette scenariet fungerer best når toppen av brukket-off skrue strekker seg over overflaten av dekket for bare litt måter.

•  Lukk tang godt, slik at kjevene fungere som en klemme på den ødelagte dekk skrue. Når tangen er i lukket stilling, være sikker på at håndtakene stikker rett opp i luften.

•  Vri låsetenger sakte i mot klokka inntil skruen er fjernet.

•  Bruk et par av nebbtang for å fjerne en skrue som er brukket av rett på overflaten av dekket eller like under overflaten. Med denne fremgangsmåte for fjerning forsiden av veden blir noe skjemmet, men ofte til og med gjenstridige skruer kan bli fjernet ved denne metoden.

•  Sett kjevene av låsenebbtang, slik at de kan bli tett låst rundt skaftet av skruen.

•  Skyv litt åpne jaws av nebbtang i dekket bord. Kjevene skal være knapt åpne så de glir rett ved siden av skaftet av den ødelagte skruen.

•  Sett inn de to kjever så langt du kan, deretter låse tang. Vri tangen i mot klokka. Den stykke metall bør slå og til slutt bli fjernet. Når dette er fullført, vil du ha et litt større hull, men den uønskede stykke metall skal være borte.

Fjerne skruen med en EZ Out Drill Bit


•  Velg en metall-skjærende borekronen som er mindre enn skaftet av dekket skruen og legg den i din drill. Sørge for at borkronen er låst fast på plass.

•  Bor et pilot hull i den ødelagte-off dekk skrue. Sørg for at pilothullet ligger i sentrum av dekk skrue. Start ut sakte (du trenger en variabel hastighet drill for å gjøre dette) og gradvis øke hastigheten på borekronen, som boring utføres. Den pilothull bør være minst 1 cm dypt for å kunne fjerne dekkskruen.

•  Slå retning av bore å reversere, skru borekronen og fjerne pilotborskjæret fra bore. Deretter setter den passende størrelse EZ-out bit inn i en elektrisk drill. Følg produsentens retningslinjer for riktig størrelse på EZ-out litt. Hver pilothull vil ha et tilsvarende, spesielt laget fjerning bit som er utformet for å bli satt inn i det nye hullet.

•  Fjern skruen med en lett-out borekronen. Disse er spesialdesignet borekroner som selges til nesten alle jernvarehandel. De er konstruert for å brukes etter en litt mindre styrehull har blitt boret inn i metalldelen av brutt av skruen. Den lett ut borekronen er utformet på en slik måte at den er tett fastkilt inne i hullet som den er satt inn i den oppdelte av skruen. Deretter når EZ ut bit er tett innsatt, blir bore slått av og innstillingen endres til å reversere. Dreie boret på, og du bør være i stand til å sikkerhets skruen ut av skogen. EZ ut bit bør komme gamle med de gamle restene av dekk skruen fortsatt festet.

Tips og advarsler


  • Lær hvordan du setter inn en kortstokk skruen så den ikke blir skåret av under installasjonsprosessen. Dette er et klart eksempel på den gamle leveregel at en unse for forebygging er verdt et pund av vaksinen.
  • Har du en gammel kaffe kan hendig, hvor du kan plassere alle biter av de ødelagte screws.Always bruke vernebriller når du borer i metall.