Hovudside

Cinder Block Foundation Vedlikehold

by Walther

Cinder Block Foundation Vedlikehold

Slagg blokk stiftelser er ofte funnet i eldre boliger samt boliger som har gjennomsøker områder. Slagg blokk stiftelser er en billig byggemåten, og lett å jobbe med. Men, de har en tendens til å sprekke eller lene hvis ikke riktig tatt vare på. Det er flere ting du kan gjøre for å holde slagg blokk fundament sunt.

Vanlige problemer


Foundation problemer kan forårsake alvorlig skade på ditt hjem og devaluere eiendommen hvis igjen uten tilsyn. Hold et øye med foundation for å sørge for at vannet ikke er å samle alt i fundamentblokkene. Sjekk for å se om det er noen sprekkdannelser i slagg blokker. Hvis det er, er det viktig å løse dem så raskt som mulig. Sprekker kan føre til at grunnlaget for å lene seg, skade vegger og forårsaker sprekker på de øvre nivåene av huset. I ekstreme tilfeller kan disse sprekker kan føre til et hus å falle. Fylle eventuelle sprekker med epoxy sprekk filler for å hindre sprekk fra å få noen større. I gamle boliger, sprekker som er 1/4 tommer eller mindre regnes for å være normal. Sprekker større enn dette bør tas hånd om umiddelbart. Hvis du ikke er sikker på om å fikse en stor sprekk selv, eller hvis det er flere i hele huset, leie en profesjonell entreprenør til å se på strukturen. Det er mulig at fundamentet synker dersom det er flere sprekker.

Forebygging


En av de mest problematiske faktorene når det gjelder å slagg blokkere fundamenter er overflødig vann komme inn i blokkene. Hvis du har en delvis eksponert foundation - eller en stiftelse som er synlig litt over bakkenivå fra utsiden av huset - sørge for at avløps spouts som tar overflødig regnvann unna formen huset er rent og vende bort fra grunnmuren. Overflødig regnvann kan skade slagg blokker. Sørg for å rense takrenner regelmessig for å hindre overløp fra mette jord nær huset. Hvis bakken som er i nærheten av grunnlaget er nivå, vurdere å legge fransk avløp til verksted for å hente vann bort fra området, eller senke bakken slik at den skråner bort fra grunnmuren. Det er også mulig å legge til vannfast maling til utsatt fundament for å hindre at vann trenger inn i blokken.

Interiør og gjennomsøk Spaces


Hold kjelleren så tørr som mulig for å hindre vannskader til slagg blokker. Legg en avfukter til kjelleren og et avløp for overflødig vann som kan samle under flom. Hvis det er en flom i kjelleren din, sørg for å pumpe vannet ut så snart som mulig. Hvis kjelleren har en krypkjeller - så mange slagg blokkere foundation hus gjør - sørg for at gjennomgangen plass er tørr også. Dette er en ofte forsømt del av kjelleren. Legg en dampsperre for å samle overflødig vann. Åpne gjennomgangen plass opp i løpet av sommermånedene, og lukke den i løpet av vinteren.