Hovudside

Hvordan lage My House Look Mindre Rotete

by Walther

Hvordan lage My House Look Mindre Rotete

Kampen mot rot er en mest moderne familier kan forholde seg til, og effekten kan være vidtrekkende. Rot ikke bare invadere din plass, kan det gjøre at du føler deg stresset, forvirret og engstelig, og selv stoppe deg å nå dine mål. Lær deg noen effektive teknikker for å redusere mengden av rot i huset ditt; etter at du har satt dem ut i praksis for en stund, vil holde huset ryddig bli andre natur.

Bruksanvisning


•  Se på alle rommene i huset. Finne ut hvilke rom som er mest rotete og starte der. Plasser tre søppelsekker, kurver eller oppbevaringsbokser i midten av rommet - en for elementer du er å holde, en for elementer du donerer og ett for elementer du binning. Det er verdt å spørre en venn eller familiemedlem for å hjelpe deg å avgjøre hva du skal gjøre med hver del av rot, spesielt hvis du har en tendens til å hamstre. Spør deg selv hva hvert element verdi er, enten i form av estetisk appell eller praktisk bruk. Plassere alle elementer som du ikke bruker lenger eller lignende, men fortsatt har en funksjon, i "donere" boksen. Legg alle ødelagte elementer i "binning" boksen. Gjenta prosessen i hvert rom i huset ditt. Ta "donerer" boksene til din lokale Goodwill butikken eller donasjon sentrum.

•  Fyll en boks med noe du kan ikke helt ta med deg selv for å bli kvitt. Forsegle den og skrive datoen på utsiden med en tusj. Lagre den i garasjen eller kjelleren. Hvis du ikke bruker noe i boksen i løpet av de neste 12 månedene, bli kvitt det.

•  lagre så mange elementer som mulig ut av syne. Oppbevar skoene i under-seng oppbevaringsbokser stedet for å forlate dem spredt på soveromsgulvet. Installere et dobbelt skap henger i skapet for å gi deg mer plass til klær og henge dem opp etter at du har dem.

•  Oppbevar ting i sin rette plass: papirarbeid, skrivesaker og blekkpatroner på kontoret; sengetøy, håndklær og vaskemiddel i vaskerommet; og oppskrift bøker og rotete håndverk forsyninger på kjøkkenet.

•  Hang bak-the-dørs sko holdere til å lagre små elementer som ofte ikke har en utpekt hjemmet, for eksempel kontormateriell og håndverk forsyninger.

•  Tildele en plastboks til hvert medlem av familien. Be dem om å gå rundt i huset før leggetid hver kveld og samle all sin rot i boksen. Dette er en effektiv måte å hindre magasiner, bøker, sminke, mobiltelefonladere og andre ofte brukte elementer fra snu i store hauger av rot i løpet av en uke.

•  Tildele en plass i ditt hjem for elementer som familien trenger å gå ut, for eksempel jakker, støvler, ryggsekker, vesker, nøkler og parasoller. Dette kan være en coat rack med et lerret lagring hengeren hektet over det for små elementer, eller en hylle med kroker festet til hver ende for å henge klær. Merk hver hylle eller krok med en etikett-maker å gi hvert medlem av husholdningen en utpekt plass. Det vil hindre at disse hverdagslige elementer fra å fylle opp resten av huset og gjøre det enklere for alle familiemedlemmer til å finne det de trenger når de kommer ut.

•  Bruke 10 minutter hver kveld rydder opp leker, CDer, bøker og andre ting som har blitt brakt ut i løpet av dagen. Dette sparer deg for å bruke timevis hver helg å rydde opp i rotet fra den siste uken.

•  Vask og sette bort retter rett etter måltider for å holde kjøkkenbenke ryddig.

•  Hang smykker på en korktavle med tegnestifter og fest den til veggen. Dette gjør at du kan holde alt innen rekkevidde, men klarner plass på stellebordet.

•  Åpne e-post så snart den kommer. Makulere søppelpost og legge den i din resirkulering kan. Vise personlige kort på en korktavle for en måned, deretter resirkulere dem. Iverksette tiltak på regninger så snart de kommer inn. Oppbevares betalte regninger i en boks fil og ubetalte regninger i en annen, begge tydelig merket. Hvis du har en skanner, skanne alle viktige papirer og lagre den på datamaskinen din. Hold papirkopier bare hvis du absolutt må. Be banken om å sende deg kontoutskrifter og annen korrespondanse via e-post.