Hovudside

Hvordan lage en Jobb Artificial Flower Bouquet

by Walther

Hvordan lage en Jobb Artificial Flower Bouquet

Skape en kunstig blomst bukett er ikke mye forskjellig fra å skape en ekte blomst bukett med unntak at du ikke trenger noen vann for å holde blomstene i live. Likevel, er det noen faktorer å ta hensyn til. En fancy silke (mest kunstige blomster er laget av silke) blomst bukett må settes sammen forsiktig, fordi en gang skapt, vil det være vanskelig å demontere hvis en feil blir gjort.

Bruksanvisning


•  Velg høykvalitets silke blomster i realistiske farger. Den dyrere silke blomster, jo høyere kvalitet de vil være. Fancy buketter vanligvis inneholder tradisjonelle, formelle blomster som roser, så velg deretter. Roser, peoner, babyens pust og til og med silke orkideer i myke, realistiske farger - ikke rystende - gjøre det beste buketter.

•  Gå for kvantitet. For en fancy bukett, ønsker du en masse blomster, men ikke et bredt utvalg av blomster. I stedet velger en masse roser i to farger og legge til et par peoner eller nelliker i en lignende skygge. Jo flere blomster du har, jo mer vakker bouquet være.

•  Klargjør container. Legg litt floral skum til en bukett holder eller en vase. Hvis du bruker en vase, forankre bunnen av den med noe tungt, så fancy buketter har en tendens til å velte. Prøv å forankre det med leire, grus eller klinkekuler.

•  Ordne blomster. Bruk en wire cutter å bøye eller klippet stilkene for å gjøre dem skikket. Sett dem inn i floral skum. Begynn med midten av ordningen, som skal være i dine vakreste blomster. For eksempel prøve å gruppere noen rosa og hvite roser sammen, så omgi dem med babyens pust. Legg høyere blomster bak fokus blomster som silke ridderspore, høye silke bregner, blader av høyt gress eller korketrekker selje kvister. Fyll i områder med mer babyens pust og løvverk. Holde fargene til en eller to, tre på det meste.

•  Avslutt ordningen ved å pakke buketten i fancy papir, netting eller begge, og knytte den av med en vakker sløyfe. Vekselvis, hvis ditt arrangement er i en vase, knytte et bånd rundt halsen av vasen.

Tips og advarsler


  • For et elegant utseende, prøv en bukett laget av bare én forseggjort orkide omgitt av noen få blader av grass.For en uvanlig utseende, bruker myke fjær som fyllstoff i stedet for grønt bladverk.