Hvordan bruke VannMyknere og Klimaanlegg


Hvordan bruke VannMyknere og Klimaanlegg

Vann myknere og balsam (begrepene brukes om hverandre) både gjøre det samme. De arbeider for å fjerne mineraler fra vann som forårsaker oppbygging i rørene av elementer som magnesium og kalsium. Det mineraler reagerer også dårlig med såpe, forårsaker såpe avskum og gjør det vanskelig for såpe til å skumme. Vannmyknere fjerne disse ioner og erstatte dem med natriumioner. Ved hjelp av en vannmykner eller balsam er en enkel sak å justere innstillingene til systemet og opprettholde den. Les trinnene nedenfor for å lære hvordan.

Bruksanvisning


Hvordan bruke VannMyknere og Klimaanlegg


•  Forstå hvordan det fungerer. Vannmyknere har tre deler: Mineraltank, som er der magnesium og kalsium blir fjernet og salt erstatter dem, saltlake tank, som er der saltet er lagret, og styreventilen, som er hvor vannstrømmen er kontrollert. Vannet kommer inn i ventilen, så mineral tanken. Salt tilsettes til vannet når det kommer inn i mineraltanken.

•  Velg den størrelsen du ønsker. Vannforsyning (eller balsam) er faktisk små apparater. De kommer i to størrelser og stiler: Kabinett og to-tank. De to-tank system er størst og brukes for større vannstrømmer. De fleste boliger bruker skapet stil.

•  Har systemet installert. Dette bør bare gjøres av en profesjonell rørlegger, slik systemet er direkte knyttet til de viktigste vannrør i ditt hjem.

•  Still inn kalkfilter frekvens (noen kaller dette oppladning syklus). Dette kan være så lite som en gang per uke eller så ofte som en gang annenhver dag. Det avhenger av hvor mye vann du bruker, som din rørlegger kan fortelle deg. I gjennomsnitt vil en familie på fire trenger syklusen som skal angis for hver tredje dag. Noen systemer har en innstilling hvor det vil kjenne hvor hardt vannet er og justere syklusen tilsvarende.

•  Still inn kalkfilter klokke. Dette er den tiden av dagen du vil at syklusen skal skje. Det er best å sette den for når rørlegger vil bli brukt av andre apparater. De fleste systemene kommer med klokken forhåndsinnstilt for 02:00.

•  Still salt dosering. Dette forteller deg hvor mange pounds av salt vil bli brukt hver gang vannsykluser through.The mengden salt som brukes avhenger av hvor hardt vannet er, som din rørlegger kan fortelle deg. Fem pounds er gjennomsnittet for en fire-person husholdning.

•  Kontroller saltlake tank en gang per måned for å sørge for at den har nok salt. Fylle ved behov. Med jevne mellomrom rengjøre tanken hvis den blir skitten, som salt har ofte små mengder skitt i det.

Tips og advarsler


  • Gjør fylle saltlake tank del av din "første dag i måneden" rutine, slik at du ikke glemmer å sjekke det.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler