Hovudside

Evergreen Busker Med Color

by Walther

Eviggrønne busker med noen snev av farge i løpet av minst en del av året er stort sett bredbladet arter og ikke de av den needled variasjon. Mens noen needled evergreens produsere prangende frukt og / eller løvverk, de mangler evnen til å slå ut fargerike blomster. De bredbladet evergreens men har medlemmer innenfor sine rekker kjent for å generere strålende blomster som kan lyse opp ethvert landskap, mens busk blader forbli grønne året rundt.

Chinese Juniper


Kinesisk einer (Kinesisk einer) er en tre hører hjemme i Kina med mange busk sortar besitter fargerike aspekter. Dette needled eviggrønne vokser til 60 meter i Japan og Kina, men hybrider av den, inkludert Fairview og Blue Point, vokse til 15 og 8 meter hhv. Bladverket er vanligvis høydepunktet av disse sortene. For eksempel har Fairview blå-grønne nåler som gjør Blue Point. I noen tilfeller, nålene er en gyllen nyanse, slik tilfellet er med de gamle gull og Gold Coast hybride former. Berry-lignende kjegler også øke appellen til noen av disse busker, inkludert de blå-sølv kjegler av Fairview.

Zebra Plant


Bare i de varmere klima funnet i USDA plante hardførhet soner 11 og 12 kan du bruke sebra anlegget (Aphelandra squarrosa) utenfor som en typisk busk. I noen av de varmere deler av landet, er det fortsatt liten nok til å ansette som en potteplante. Native til Brasil, hvor den trives i fuktig, tropisk vær, tar sebra anlegget sitt navn fra sin mørke grønne blader, som har åpenbare hvite årer hele. Gule blomster med sine gule bracts (modifiserte blader) også bringe farge til denne busken, som vokser mellom 4 og 6 meter. Denne busken krever konstant fuktighet.

Japanese Pieris


Stiftelser og busk grenser er egnede områder for en bredbladet evergreen med fargerike funksjoner kjent som japansk Pieris (Pieris japonica). Busken vokser så høye som 12 meter. Den nye løvverk på japansk Pieris starter farget oransje-bronse, snu en skinnende grønnfarge i tid. De hengende klynger av blomster denne busken produserer blomst i april; blomstene er ganske like de av liljekonvall. Japansk Pieris gjør sitt beste når du plasserer den der den har en viss beskyttelse mot vind og hvor det blir skygge i løpet av ettermiddagen. Den vokser fra USDA sone 5 til 8.

Rhododendron Stewartstonian


Klynger av levende oransje-røde blomster av Stewartstonian hybrid av rhododendron blomst løpet av april. Den eviggrønne busken vokser til 5 meter og har mange bruksområder som et landskapsanlegg. Hensiktsmessig for stiftelser, hekker, masse beplantning eller alene som et eksemplar, håndterer Stewartstonian skygge, med varm sol nettsteder dårlige valg for denne busken. I kaldt vær om vinteren, de grønne bladene ta på seg en rød-brun cast. Stewartstonian har et grunt rotsystem, så mulching det med barnåler eller flis bidrar til å holde fuktigheten i jorda og regulere temperaturer.