Hovudside

Typer av Deer Fekting

by Walther

Typer av Deer Fekting

Hjort er vakre skapninger, generelt føyelig og en bemerkelsesverdig del av naturopplevelse. Når det er sagt, de er også en plage for distriktene huseiere som har verdifulle avlinger, hager eller landskaps å bli beskyttet mot uønskede angrep. Med mangel på naturlige predatorer i dag, hjort bestander ofte vokse til skadelige nivåer, og huseiere trenger en måte å holde hjorten fra deres eiendom. Fekting alternativene består av konvensjonelle wire, elektriske og mesh stoff typer.

Konvensjonell Wire


Konvensjonell gjerder er den vanligste typen av hjort gjerde er i bruk. Laget av galvanisert metall før sveising ledningen sammen, er det noen ganger plastbelagt eller venstre nakne. Vedlikeholdskostnadene er nesten null, men over tid ledningen kan bryte litt ned for å bli svakere eller begynne å rust. Fordi den er laget av heavy metal wire, er det svært effektiv på å avskrekke hjort, men det er dyrt.

Electric


Elektrisk hjort fekting er en billig alternativ fordi det er ofte en enkelt ledning eller liten klynge av ledninger ikke langt fra bakken som bærer en mild elektrisk ladning. Elektrisk gjerde er godt egnet for områder der har en full høyde konvensjonell gjerde ikke er mulig. Hjort fekting er noen ganger agnet å tiltrekke dyrene og deretter trene dem ved å gi dem et sjokk. Electric er ikke anbefalt for områder med barn eller kjæledyr tilstede.

Mesh


Netting gjerde er den nyeste formen for hjort gjerder og er billigere enn vanlig, men dyrere enn elektrisk. Laget av svart eller mørk grå polypropylen mesh stoff, har denne fordelen av å være nesten usynlig for ikke å ta oppmerksomheten vekk fra eiendoms omgivelser. Veldig slitesterk, netting gjerde vær godt, tåler direkte kostnader fra hjort, og er både miljøvennlig og human til dyret.

Bruk


Alle typer er relativt enkle å installere av huseiere, selv for store områder eller i tilfelle av elektriske gjerder, er profesjonell installasjon ofte best. Både konvensjonelle tråd og netting er mer effektiv når den brennes i bunnen for å gjøre det umulig for hjort å komme under dem. Å bidra til å trene hjort å unngå gjerdet mens migrering, er hvite strimler av materiale festet for å hjelpe hjorten se og unngå gjerdet.

Naturlig alternativ


Huseiere interessert i å avskrekke hjort fra deres eiendom, men er mot å ha hjort gjerder kan se ut til naturlige repellents. Planting sitrongress, mynte eller lavendel rundt en eiendom vil føre hjort å unngå disse områdene. De er aromatiske for mennesker, men hjort finne dem støtende.