Hovudside

Concord drue vokser tips

by Walther

Concord drue vokser tips

Concord druer vokser godt i de fleste klima over hele USA, noe som gjør dem til et populært valg for hjem gartnere som ønsker å lage sine egne syltetøy og gelé eller bare nyte tabellen druer. Hver plante kan produsere £ 20. eller mer av frukt hvert år, noe som også gjør dem en produktiv valg.

Planting Bekymringer


Plant concord vinranker i tidlig på våren så plantene har i hele sommer for å etablere sine rotsystemer før opplever vinterkulda. Purke druer i full solsenger, som skygge reduserer frukt yield. De etablerer og trives best i løs, godt drenert jord. Begynne å forberede sengen høsten før planting ved å legge kompost, torv og andre jord endringer for å sikre sengen gir optimal kvalitet og ernæring for plantene.

Grape Vanning


Concord druer produsere tyngre gir når den skal vannes. Vann en gang i uken, og gir nok vann til å fukte toppen 8 inches av jord rundt drue anlegget. I løpet av våren, er mindre vanning vanligvis nødvendig på grunn av våren regner og kjøligere temperaturer. Hvis jorda ikke har begynt å tørke siden din siste vanning, holde ut vanning inntil det skjer. I varmen av sommeren, kan planter krever hyppigere vanning som lite nedbør og jorden tørker raskere. Når vanning, unngå å fukte løvverk, da dette kan føre til soppinfeksjoner.

Trening Vines


Forsiktig trening i løpet av de første tre årene etter planting øker frukt yield og bidrar til å produsere sterke vinstokker. Det finnes flere metoder for å trene concord vinranker. I hjemmet beplantning, trene vinrankene over en eksisterende gjerde eller arbor å gi både støtte og dekorativ kvalitet. Wire espalier systemer også fungere godt for concord druer. Den sentrale vintreet vokser opp et innlegg eller stake der en wire støtter vekten av fruktbærende vinstokker. Uavhengig av hvilken metode som brukes, er årlig beskjæring er nødvendig. Beskjære tidlig på våren før plantene fortsette veksten. Fjern døde og skadede vinstokker og trim ut overflødig vinstokker som ikke er egnet til espalier metode du bruker.

Ernæringsbehov


Begynne å gjødsle concord vinranker innen en uke etter planting. Åtte oz. av et balansert 10-10-10 gjødsel per plante gir de innledende næringsstoffer som trengs for sunn vekst. Ved det andre året, de større vinstokker krever £ 1 av gjødsel hver og de trenger £ 1,5 av den tiden de er fullt etablert i det tredje året. Gulnede blader eller dårlig frukt formasjon kan bety et næringsmangel i jorda.