Hovudside

Busk Care for Knockout Roses

by Walther

Busk Care for Knockout Roses

Knockout roser er blant de enkleste rosebusker å vokse. Knockout rosebusker vanligvis vokse til høyder og bredder på ca 3 til 4 meter hver, er sykdoms tolerante, og blomst i lengre perioder i forhold til andre varianter av roser. Ifølge University of Arkansas, utviklet William Radler knockout steg over en 20-års tidsramme, deretter introduserte busker til markedet i 2000. Disse busker er også tilgjengelig som en dobbel knockout rose plante.

Bruksanvisning


•  Plant knockout roser i høst og la dem tid til å vokse. Knockout roser vokser best i godt drenert jord og full sol til delvis skygge. Beskjæring er ikke nødvendig for minst det første året av vekst.

•  beskjære busken i senvinteren eller tidlig om våren, om nødvendig, for å kontrollere formen eller størrelsen på busk. Årlig beskjæring er ikke nødvendig med denne busken. Beskjære busken når rosene er sovende ved å kutte av døde grener og unødvendig vekst rundt bunnen av anlegget, ved hjelp av beskjæringssakser.

•  Forme busk med beskjæringssakser ved å kutte den samlede høyde til omtrent 2 meter under den ønskede fullvoksen høyden av planten. Trimme grenene i en 45-graders vinkel for å oppmuntre til anlegg for å produsere ny sunn vekst etter beskjæring.

•  Påfør gjødsel etter at du beskjære planten, eller hver vår hvis du ikke har tenkt å beskjære. Vanne busk, etter gjødsel instruksjoner.

Tips og advarsler


  • Knockout roser er "selvrensende" busker, som betyr døde blomster falle av anlegget uten beskjæring.
  • Knockout roser vokser godt i USDA hardførhet soner 5 til 9.
  • Ta vare Hvis du er beskjæring i løpet av sommeren at du ikke beskjære så mye av busk som det bremser plantevekst og blomstringen.