Hovudside

Foundation Crack Sealant

by Walther

Foundation Crack Sealant

Den type foundation sprekk tetningsmasse du bruker, avhenger av hvilken type sprekk du trenger å reparere. Materialer, kjemikalier og hvordan du bruker dem varierer i henhold til metoden du bruker til å fylle sprekken. Når det gjelder å reparere din foundation, er det best ikke å ta en "one size fits all" tilnærming. Det er bedre å forstå problemet, deretter fikse det med den riktige løsningen. I tillegg bør du seriøst vurdere å ringe i en profesjonell til å hjelpe med din foundation reparasjon. En spent fundament er mye dyrere å reparere enn en enkel crack, og får jobben gjort riktig når det er et relativt lite problem kan spare deg for mye penger senere.

Polyuretan Solution Injection


Grunnleggende sprekker kan repareres med en polyurethan løsning injeksjon. Det er et skumlignende tetningsmasse som skaper et bånd mellom sprekken og grunnlaget, og hindrer den fra å utvide ytterligere. Før du bruker polyuretan løsning, sørg for å vite hva din foundation er laget av. Forskjellige fundamentmaterialer vil kreve forskjellige typer løsning.

Caulk


Caulk kan benyttes for relativt små sprekker. Du vil først må grundig rense ut sprekker med et vakuum og stiv stålbørste. Når ferdig, fylle sprekken med caulk. La caulk tørke, og deretter male. Se sprekk over tid. Hvis det dukker opp igjen, ringe i en profesjonell til å vurdere problemet.

Hydraulisk sement


Hydraulisk sement er spesielt laget for å stoppe vannet i murvegger. Det vil sette raskt og vil ikke krympe som vanlig sement. Det fungerer best på sprekker store nok til å tillate deg å jobbe det inn i sprekken. Dette betyr at du må rengjøre sprekk grundig med en meisel, stålbørste og vakuum. Finne kilden av sprekken, og meisel den inn i en omvendt V-form langs sin lengde. Siden hydraulisk sement setter raskt etter blanding, må du forberede sprekken først, blande sement, deretter arbeide raskt. Ikke bland for mye sement på en gang. I stedet jobber i små grupper.

Epoxy fugemasse


Hvis sprekken er relativt små og ikke relatert til strukturelle problemer, kan du bruke epoxy kitte å forsegle det. Epoxy kitte er lett å forme og arbeid i små sprekker. Sørg for å overvåke sprekk å sørge for at det ikke blir bredere over tid. Hvis den gjør det, må du ringe i en profesjonell eller bruke en annen type fugemasse.