Hovudside

Hvordan Kill Ants med krydder

by Walther

Hvordan Kill Ants med krydder

Bruk din krydderhylle som et naturlig middel mot skadedyr. Når maur invadere huset ditt, er de ute etter sukker. Andre krydder stenket der de går inn lure dem til å tro huset ditt er ikke en god kilde for sine behov for mat. Mange krydder har sterke luktene som fraråder det uønskede besøkende, så det er ikke nødvendig å drepe dem, bare send dem på vei. Spice rettsmidler, i motsetning til kjemiske plantevernmidler for maur kontroll, er trygt for kjæledyr og barn, og har den ekstra fordelen av å gjøre hjemmet ditt lukter godt.

Bruksanvisning


•  Tegn en linje med kajennepepper eller kanel på det punktet der maurene går inn. Den sterke lukten og krydret brodd vil overbevise maur at deres favoritt søt behandler er ikke inne i huset ditt. Denne barrieren metoden vil holde maur utenfor der de hører hjemme.

•  Legg en barriere av salt over dine dører og vinduer. Maur vil ikke krysse den. Hvis du ser en sti av maur, dryss salt direkte på den for å stoppe paraden.

•  Tape laurbærblad til innsiden av dine beholdere, og plassere dem inne noen skuffer eller skap der du legger merke til maur samler seg. Den sterke lukten er en maur slå av.

•  Brygge en sterk myntete ved å helle to kopper kokende vann over tre teposer. La bratte minst femten minutter. Klem ut overflødig vann fra teposer før du kasserer dem. La avkjøle. Hell den avkjølte væsken til en sprut flaske. Spray rikelig rundt dører og vinduer for å hindre maur inn i ditt hjem. De liker ikke lukten og vil søke andre steder for deres mat.