Hovudside

Hvordan bygge en Deluxe Tree Fort

by Walther

Hvordan bygge en Deluxe Tree Fort

Bygg din barnet et tre fort, og du vil gi ham et sted å flykte. Bygg barnet ditt en deluxe tre fort komplett med taustige og sklie flukt luke, og du åpner opp en verden av fantasi som garantert vil bli rammet av nabolaget. Forankre din støtte innlegg til bakken i stedet for tre, og barna dine er støttet --- og treet er ikke negativt påvirket av konstruksjon.

Bruksanvisning


•  Inspiser trærne i hagen din for å finne ut hvilken er best for din deluxe treet fort. Velg et tre med en sterk stamme og en bue av tre grener hvor du kan sete gulvet av treet fort.

•  Bestem hvor høy og bred du vil at treet fort. Typisk vil den større gulvet, jo høyere tre fort bli plassert. Bestemme bredden på treet fort og merk plasseringen av hjørne støtte innlegg på bakken.

•  Dig hull for hvert hjørne. Gå ned minst 4 meter. Hell 2 meter av sement og la den tørke over natten. Plassere dine 4-tommers-by-4-tommers innlegg, kuttet til lengden på treet fort vegger, inn i hullene. Fyll hullene med sement og holder et nivå på innleggene, justere dem slik at boblen i nivået er sentrert. Spenne stolpene med skrap trelast å holde det på plass til sement tørker over natten.

•  Bygg en base rundt innleggene. Konstruere bunnen ut av to-by-fours hvor du ønsker gulvet i treet fort å bli plassert. Gjør toppen av rammen der du vil at gulvet. Fest rammen til innlegg ved hjelp av bolter.

•  Skru bjelke kleshengere til to-by-fire ramme med galvaniserte skruer. Hang to-by-fire bjelkekleshengere, som spenner over avstanden mellom rammene. Dekke gulvet av treet fort med 1-tommers-by-4-tommers tømmer. Kutte tømmeret til å passe rammen og legge dem ned i motsatt retning av bjelkene. Skru gjennom tømmeret og inn bjelkene, avstand dem med en spiker så regn går mellom gulv og ikke pool ikke på toppen.

•  Bygg ytterligere to rammer av to-by-fours, skrudd inn hjørnestolpene, en litt over gulvet og ett lag 36 inches over treg fort gulvet. Installere sikkerhets rekkverk på to motsatte sider av treet fort. Skrue 1-tommers-by-4-tommers trelast til rammene, skru gjennom trelast og inn i de to-by-fours.

•  Installer en taustige å få tilgang til deluxe treet fort. Bore hull gjennom rammen og henge stigen tau fra hullene. Sørg for at stigen tau knyttes over hullene tett, og knutene er store nok til å hindre at tauet sistnevnte fra å falle. Trekk stigen tau til bakken, sportsfiske det for lettere klatring. Installer Swingset anker ved slutten av stigesnoren og sikre taustigen ender til de Swingset ankere, sikring av stigen på plass.

•  Bygge sikkerhets- rekkverk på hver side av stigen tau. Skjær to 4-tommers-by-4-tommers innlegg til samme høyde som din rekkverk. Installere monterer gulv til trehytte gulvet med bolter og sett innleggene til festene. Skru gjennom festene og inn i innleggene for å sikre innleggene på plass. Bygge rekkverk fra fra hjørnestolper til den nylig installerte innlegget. Installere en gate på toppen av stigen tau, noe som gjør at det svinger inn i treet fort. Skru gate hengsler i innlegget for sikkerhet.

•  Installer en sving på den gjenværende åpne siden av treet fort. Hvis fort er mer enn 6 til 8 meter ut av bakken, installere et rør lysbilde. Du kan kjøpe disse lysbildene på ditt lokale Oppussing sentrum eller på lokale tre spiller-set design butikker. Skru gjennom raset og inn i rammer for å sikre det sted. Installere sikkerhets rekkverk på hver side av raset, på samme måte som du installerte sikkerhets rekkverk på hver side av stigen tau, fullføre deluxe treet fort.

Tips og advarsler


  • Alltid ha din deluxe treet fort inspisert av en fagperson for å sikre at det er trygt for barna dine før du tillater dem å spille på den.
  • Sjekk med lokale styrende myndigheter for å finne ut hva byggeforskrifter, tillatelser og inspeksjoner du trenger før du begynner byggingen.