Hovudside

Hvordan kjøpe Sand for et barns Sandbox

by Walther

Barnets nådd den alderen da grave i en sandkasse er en morsom aktivitet som opptar dem i timevis, og du har gode minner av å spille i sand i hagen din. Du har kjøpt spader, bøtter og selv sandkasse. Nå, vil du vite hvordan du skal kjøpe sand for ditt barns sandkasse.

Bruksanvisning


•  Velg sand spesielt laget for et barns sandkasse - det skal si dette på etiketten. Hvis du kjøper sand for anleggsarbeid, vil du få skitne, støvete sand som ikke forme godt. Noen ganger, vil etiketten sier "ren sand" eller "play sand."

•  Vet hvor mye sand du trenger. For mye sand, og du får sand over hagen din. For lite, og du må løpe ut å kjøpe mer. Mindre, plastsandkasser du kan kjøpe for et par dollar på lekebutikker er vanligvis flinke til 03:58 poser med sand.

•  Innse at du ikke trenger å bekymre deg for silika i sand. Når silika er grunnen til små partikler (som i industrielle innstillinger), kan det komme i lungene og forårsake lungekreft. Men silika i spill sand er stor nok til ikke å gå inn i lungene.

•  Vurder å kjøpe fin grus i stedet for sand for din sandkasse. Det er lettere å holde barna rent i grus, og du kan være i stand til å hindre den fra å komme overalt i huset.

•  Tenk på å kjøpe farget sand, slik som månen sand. Mens det er dyrt, er lett å forme og lett å rydde opp etter denne sand.