Hovudside

Årsaker til vann flekker på sement

by Walther

Årsaker til vann flekker på sement

Fordi sement er porøs, flekker det enkelt. Det som virker som en vann flekk mest sannsynlig er ikke, som rent vann vil tørke og la sement uskadd. Det er ting i vannet som forlater flekken. Nøkkelen til å fjerne sement flekker er å identifisere hva som forårsaket dem.

Rust


Når noe metallisk sitter i vann, ruster det. Rust legger seg inn i sementen, og gjennomgår en kjemisk prosess med tiden som binder det til sementen. Som med alle flekker, jo raskere blir behandlet er, desto mer sannsynlig er det å komme ut. Rust blir vanligvis behandlet med oksalsyre. Heve metall element av bakken vil bidra til å forhindre fremtidige rustflekker.

Alger og Mineral Flekker


Når potteplante lekkasjer eller søl over, etterlater det et merke. Alger og mineral utlekking fra jorda, er sikkert den skyldige. Behandle disse flekkene med oksygenblekemiddel.

Skitt, olje og fett


De fleste konkrete rengjøringsmidler vil takle smuss, olje og fett. Følg instruksjonene på støvsugeren. Holde området rent ved å feie eller slikke messes så snart som mulig vil bidra til å hindre flekker fra å sette. Ren nye utslipp ved bruk av lavt trykk vann. Trykk bare driver flekken dypere.