Hovudside

Hvordan man skal beregne Skifer

by Walther

Hvordan man skal beregne Skifer

Skifer gir en klart definert gangvei eller uteplass og samtidig opprettholde et naturlig utseende. Stone er et attraktivt og holdbart alternativ til betong, som kan sprekke eller Spall, skape potensielle farer og dyre reparasjoner. Estimere hvor mye skifer du trenger for prosjektet er en av de første trinnene du må følge for å avgjøre om skifer er riktig alternativ for deg. Hvis du har problemer, kan du gjerne ta en skisse av planene til stein forsyning butikken og be om hjelp; stein leverandører kjenner sin virksomhet og vil kunne hjelpe deg med å avgjøre hvor mye stein du trenger.

Bruksanvisning


•  Spør en assistent til å holde den ene enden av et målebånd i den ene enden av området som skal asfaltert. Utvide båndet til den ene enden av området for å være asfaltert og merk målingen. Gjør det samme i den andre dimensjonen.

•  Multipliser lengden med bredden å finne arealet av området som skal dekkes med stein. Hvis lengden på terrassen var 8,5 meter og bredden var 7,75, ville du multiplisere disse tallene for å komme til 65,88 kvadratmeter. Å ta hensyn til dimensjonering og avfall, legger 10 til 15 prosent til arealet. I dette eksempelet, 65,88 x 1,15 = 75,76 kvadratmeter.

•  Velg tykkelsen på skifer. Dette vil avhenge av din base. Hvis du installerer skifer løpet betong, kan steinen være tynnere - en halv til 1,5 inches. Hvis du legger stein over en sand base, bør det være ligger 1,5 til 4 inches tykke for å forhindre brudd. Hvis du er usikker på hva tykkelse å få, diskutere alternativer med en kunnskapsrik medarbeider på stein forsyning butikken.

•  Bruk følgende tabellen for å finne dekning.

To tusen pounds av stein vil dekke:

400 kvadratmeter hvis steinen er en halv tomme tykk

200 kvadratmeter hvis steinen er 1 cm tykk

150 kvadratmeter hvis steinen er 1,5 inches tykk

100 kvadratmeter hvis steinen er 2 inches tykk

75 kvadratmeter hvis steinen er tre inches tykk

50 kvadratmeter hvis steinen er 4 inches tykk

•  Hvis du valgte å bruke to-tommers tykke stein i eksempelet, vil du dele arealet som trengs av dekning i ovennevnte guide: 75,76 / 100 = 0,7576. Multipliser dette tallet med 2000 for å få mengden stein som trengs: 1,515 pounds av skifer.