Hovudside

Hjemmelaget Brann Pits

by Walther

Hjemmelaget Brann Pits

En bakgård brann gropen kan trylle frem bilder av innsjøen hytter og overbærende sommer avslapping. Men en slik glede trenger ikke å være utenfor rekkevidde. Selv om forhåndslagde brann groper er tilgjengelig for kjøp, de er ofte kostbare. I stedet har gjør-det-selv-entusiaster funnet kreative måter å bygge sine egne, og populariteten til å samle seg rundt en bakgård brann har spredd seg.

Funksjon


Bygge en brann gropen legger til appell av bakgården ved å skape et samlingspunkt og tilbyr et perfekt sted for selskapet å samle. Ved å gi varme om natten, kan ildstedet du å strekke utendørs underholdende godt inn i høst og selv om vinteren. Brannen pit tilbyr også et sted å lage mat, og både s'mer og nederlandsk ovn entusiaster kan nyte camp-ut godbiter fra hjemmet.

Typer


Hjemmelagde brann groper spenner fra enkle hauger av stein rundt en gravde ut hull til mer involvert, permanente strukturer bygget med flere lag med stein og forsterket med mørtel. Andre bruker murstein eller slagg blokker for å oppnå en lignende effekt.

Noen huseiere har skapt bakgård brann groper bruker funnet eller kasserte gjenstander. En av de mest populære elementer for å bygge en brann gropen er en traktor dekk felg, som er den perfekte formen for et bål når de blir lagt på sin side.

En annen hjemmelaget brann gropen design bruker et stykke av galvaniserte rør begravet litt i bakken og omgitt av sikringsanlegg murstein for å forbedre utseendet. Og noen kreative komfyrer har designet utendørs brann groper som er delvis dekket av en grill å lage mat over bålet enda enklere.

Hvordan lage One


Den enkleste måten å lage et bål er å bruke steiner for å bygge en midlertidig ildsted. Du trenger en stor bakgård for å sørge for at det ikke finnes brennbart materiale i nærheten. Grave en liten grop i bakken bredden som du vil at brann pit å være. Deretter omgir sirkel med store steiner, stabling steinene i flere lag hvis mulig. Dette vil bidra til å hindre at brannen sprer seg. Legg tre til sentrum av sirkelen og starte brann.

Betraktninger


Før du begynner å bygge, velg en plassering som er langt fra noen brennbare materialer, inkludert bygninger eller lavthengende grener. Pass på at pit vil ikke bli plassert over noen underjordiske rør eller ledninger, heller.

Tillate god plass for ildstedet, og husk at det vil generere varme utover sin omkrets. Klar gress og andre små brennbart materiale fra området rundt ildstedet før du starter byggingen.

Advarsel


Mange byer og fylker har lover som regulerer bygging og bruk av bakgård brann groper. Noen krever tillatelser, mens andre forby brann groper under ild i tørt gress sesong eller året rundt. Sjekk med ditt lokale brannvesen for å lære hva de lokale lovene er før konstruere ditt ildsted.