Hovudside

Hvordan bruke Left Vegetabilsk Frø

by Walther

Vegetabilsk hagearbeid krever bruk av en overflod av frø. De fleste frø selges i pakker, og mange ganger antall frø som leveres i pakkene kan langt oppveier antall frø en gartner faktisk trenger. Å ha left frø er svært vanlig blant gartnere som har begrenset hage plass, men å finne ut hva de skal gjøre med alle de left frø kan være litt av en utfordring. Du kan lære å bruke left grønnsaksfrø i noen få trinn.

Bruksanvisning


•  Sjekk med naboer, venner og slektninger for å se om de ønsker noen grønnsaksfrø. Mange ganger, andre gartnere kjøre kort på frø, men ikke ønsker å kjøpe en hel pakke bare for å ende opp med en haug med frø leftover. Andre kan være lurt å prøve å vokse noe nytt og trenger bare noen få frø.

•  Doner frøene til samfunnet hager, hagebruk foreninger eller botaniske hager. Sjekk med forskjellige grupper som grønne plass aktivister som ville bruke frøene til å hjelpe lokalsamfunnet.

•  Oppbevar frøene for neste års planting sesongen ved å plassere hver type frø i en annen glass gar. Ikke bland frøene - gulrot frø, bør de oppbevares med andre gulrot frø, bør agurk frø bare lagres med agurk frø og så videre. Forsegle glasset ved tett skru på lokket. Sett glassene i kjøleskapet til neste planting sesong.