Hovudside

Kan du Gjenbruk Loose Tea Leaves?

by Walther

De fleste typer av løse teblader kan brukes om igjen minst en gang, om ikke mer. Gjenbruk av teblader sparer penger og produserer litt forskjellige smaker av te å nyte.

Metode


Gjenbruk te blader med samme metode du brukte under den første brygg, helle varmt vann over dem og la dem trekke i alt fra én til 10 minutter, avhengig av hvilken type te. Men kanskje du trenger å forlate te i vannet i 30 sekunder mer enn den første brygg å få så sterk av en infusjon.

Typer


Noen typer te rebrew bedre enn andre. For eksempel pu-EHR, som er en type av fermentert sort te, er kjent for sin evne til å brukes om igjen opptil 10 ganger med smak resultater. Hvite teblader få søtere med hver ekstra bruk. Oolong te har vært kjent for å utvikle ulike smaker med hver brygge. Urteteer, men kanskje ikke så smakfull i etterfølgende brukere som de var i den første.

Tidsramme


Gjenbruk teblader i samme sitte som sitt første bruk for de beste resultatene. Hvis våte teblader sitte over natten, er de utsatt for økende mugg og bakterier som kan produsere uønskede smaker eller gjøre deg syk. Hvis du gjør spare teblader å brygge igjen en annen dag, spre dem ut slik at de kan tørke stedet for å forlate dem i et stramt plass.