Hovudside

Hvordan pakke en ReloCube

by Walther

Hvordan pakke en ReloCube

Enten du beveger langrenn eller bare på tvers av byen, finne ut hvordan du får ting fra ett sted til et annet billig er ingen liten oppgave. ABF U-Pack Selskapet tilbyr et rimelig alternativ. De kaller det ReloCube. Disse værbestandige pods er på størrelse med et stort skur - ca 6 meter dyp, 7 meter bred og 8 meter høy. Fyll hver pod med grov tilsvarende møbler i ett til to rom eller en leilighet. ReloCubes passe i en standard parkeringsplass utenfor huset ditt, og er lett å pakke fordi de sitter flatt på bakken.

Bruksanvisning


•  Sett av minst en hel dag til å pakke en ReloCube. Starte tidlig på dagen for å dra nytte av dagslys, som ReloCubes ikke er kablet for elektrisitet, så du vil ikke ha noen lys inni.

•  Organiser dine eiendeler etter vekt. Sette alle de tyngre bokser i ett område, slik at du kan se alt du har og planlegge en strategi. Den ideelle ting å pakke først er esker med bøker, umontert møbler i flate bokser, bordplater og tunge kommoder.

•  Sett alle de tunge ting på bunnen av pod. Gå rundt tingene dine og forestille seg hvordan de andre boksene kan passe sammen. Noen bokser kan ha for å bli slått på deres side for å passe inn i mellomrom. Ideen er å pakke en sikker måte, uten noe mellomrom mellom bokser eller møbler. Dette vil beskytte mot brudd på grunn av elementer skiftende under transporten. Pakk puter, tepper, håndklær, utstoppede dyr og andre myke elementer i plastposer og bruke dem til å fylle mindre mellomrom mellom bokser og andre elementer for å holde ting fra skiftende.

•  De fleste pods har strimler av metall med utstansede hull festet til hjørnene og vegger som du fester tau til å holde dine eiendeler på plass. Sikre tauene før dine eiendeler tårn så høyt at du ikke kan klatre trygt på baksiden av kuben for å feste tauet. Bare knytte noen lange stykker til baksiden av pod, la endene sti ut døren og ignorere dem til du er klar til å binde opp dine eiendeler.

•  Få en god lås eller to - kombinasjonen låser og låser med nøkler vil fungere helt fint. I de fleste tilfeller leieren er forsikring vil dekke dine eiendeler mens i transitt, men en godt sikret pod kan overtale tyver å se andre steder.

Tips og advarsler


  • Lampeskjermer, store vaser eller små apparater kan være vanskelig å pakke i esker, men det er verdt det. De fleste skader oppstår med ting som ikke er sikkert plassert sammen.