Hovudside

Hvordan Grow en kaktus som en potteplante

by Walther

Hvordan Grow en kaktus som en potteplante

Kaktus gjør de ideelle potteplanter for hus som ønsker billige, robuste planter som trenger lite stell. De fleste gartnere tenker på den stikkende ørken rekke kaktus når de hører ordet "kaktus", men en annen type --- skogen kaktus --- mer ligner en typisk hengende potteplante. Enten variasjon produserer fantastiske blomster i sterke farger, uten grønne fingre nødvendig.

Bruksanvisning


Økende Desert Cacti


•  Plasser hver ørkenen kaktus i en egen pott, eller en bred pott for mindre varianter, med en kaktus potting jord. Hvis du må bruke vanlig plantejord, legge perlite å hjelpe med drenering. I motsetning til skog kaktus, ørken kaktus trenger spesifikke jord og gjødsel til å trives.

•  Plasser ørkenen kaktus på en vinduskarm eller bord som mottar sterkt lys i seks timer eller mer i løpet av dagen. Opprettholde en temperatur på 70 til 80 grader Fahrenheit i løpet av kaktus voksende sesong --- typisk sommermånedene --- og senk temperaturen til 55 grader F vinteren.

•  Vann jorda når de beste lagene begynner å tørke ut i løpet av sommeren. I vintermånedene når kaktusen ikke er blomstrende, ikke vann med mindre kaktus begynner å skrumpe eller misfarging.

•  Legg til et spesielt formulert kaktus gjødsel i løpet av sommeren når kaktus vokser og blomstrer. Ikke repot ørkenen kaktus; bare la dem i samme container fra en vekstsesong til neste. Legg ekstra jord og gjødsel som nødvendig for å gi tilstrekkelig næringsstoffer.

Økende Forest Cacti


•  Plant skog kaktus, som for eksempel den populære Christmas kaktus, i hengende potter med vanlig plantejord. Skog kaktus krever omsorg lik som potteplanter, i motsetning til ørkenen kaktus, som trenger mye mindre oppmerksomhet, men krever spesifikk potting jord og gjødsel.

•  Hang den potte skogen kaktus i et område med lyse, men indirekte sollys. Flytte den til et mildt skyggelagt uteareal i sommermånedene for å fremme blomstring. Opprettholde en temperatur på 55 til 70 grader Fahrenheit i løpet av sommeren, og slipp den til 50 grader C i vinter.

•  Vann én eller flere ganger i uken etter behov for å holde jorda fuktig i sommer, som du ville en vanlig potteplante. I løpet av vinteren, bare når jorden begynner vannet å tørke ut.

•  Mix i en standard, alle formål gjødsel i henhold til instruksjonene på pakken. Reduser mengden som brukes i vintermånedene.

•  Repot skogen kaktus i begynnelsen av hver ny vekstsesong. Vanligvis skjer dette ved slutten av vintermånedene.

Tips og advarsler


  • Unngå å la kaktus i direkte sollys i lengre perioder av gangen. Huden av plante solbrenthet, akkurat som huden på en person ville.