Hovudside

Basseng Issues

by Walther

Basseng Issues

Hjem svømmebassenger er en god kilde til glede i varmt vær, men riktig vedlikehold av svømmebassenger, samt vannet i, kan noen ganger være å prøve. Saker som feilaktig kjemi, infeksjon, funksjonsfeil mekanikk eller en rekke andre små forstyrrelser kan gjøre bassenget mindre behagelig å bruke. Heldigvis, er relativt enkle å rette opp når du kan identifisere årsaken til problemet de vanligste basseng problemer.

Alger


Alger vil naturlig vokse i utendørs vannforekomster. Selv om ikke farlig, forekomster av alger er slimete å ta på, vil holde seg til klær og hud, og vil fortsette å vokse. Alger kan også forårsake en ubehagelig lukt. Hindre alger krever et riktig nivå av klor mens behandling eksisterende alger krever heftier doser av klor eller kjemikalier spesielt designet for å drepe alger.

Lokal Wildlife


Den lokale utemiljø kan gå inn i bassenget på en rekke måter, alt fra skitt, blader og insekter i bassenget til større dyr vannlevende prøver å finne tilflukt i deg basseng (avhengig av lokal økologi). Bekjempe disse problemene ved å dekke bassenget når det ikke er i bruk, utstyre den med et filter og holde en netto på hånden for å fiske ut rusk og bugs. Hold skitt i bassenget til et minimum ved hjelp av fot-tørke matter rundt inngangen til bassenget.

Skyet Water


Grumsete vann i svømmebassengene er et vanlig problem siden det kan være forårsaket av mange forskjellige kjemiske ubalanser. Uklarhet i vannet kan være forårsaket av spormengder av metall eller alger, for lite klor, en pH-ubalanse eller et filter som ikke virker skikkelig. Hvis skydekke vedvarer etter å ha sjekket filteret og overbygg, bruke et basseng kjemisk testing kit, som er tilgjengelig på jernvareforretninger og basseng / badestamp butikker, for å hjelpe deg å sortere ut ubalansene i vannets regulerer kjemikalier.

Lekkasjer


Selv om alle bassenger miste litt vann hver dag på grunn av fordampning, hvis du finner deg selv å måtte fylle opp bassenget flere ganger i uken, du har sikkert fått en lekkasje. Lekkasjer kan være i bassenget liner selv eller et sted i filtreringssystem. For å finne ut hvilken som er problemet for bassenget, observere om vanntapet bremser ned når du ikke kjører filteret for en dag. Hvis du kan finne lekkasjen, kan du fikse det selv med en lapp kit. Ellers må du kanskje ringe i fagfolk.

Overflødig Klor


Når det er for mye klor i bassenget, vil vannet lukter og kan svi huden eller sårbare områder som øyne og nese. Hvis du er usikker på hva balansen av klor i bassenget er, kan du bruke en testing kit.