Hovudside

Hvordan endre en Mercury Termostat til en digital termostat

by Walther

Mange eldre boliger fortsatt bruke den gamle kvikksølvbryter termostat. Disse typer termostater er lite energieffektiv. Du kan endre et kvikksølv termostat til en digital termostat på din eksisterende oppvarming og kjøling. Digitale termostater kommer i mange varianter, og er tilgjengelig på jernvareforretninger. Du kan programmere digitale termostater for forskjellige temperaturer på forskjellige tider av dagen. Dette bidrar til å redusere energikostnadene. Når du har bestemt deg for digital termostat som er riktig for din livsstil, er det bare et spørsmål om å fjerne den gamle termostaten og koble den digitale termostat.

Bruksanvisning


•  Slå av strømbryteren til oppvarming og kjøling. Skillebryteren til systemet er inne i hjemmet elektriske panelet boksen.

•  Fjern den gamle termostaten dekselet fra festeplaten. Dekselet skal sprette av veggen uten problem. Hvis nødvendig inn en flat skrutrekker mellom veggen og lokket, og presse dekselet av.

•  Bruk en Phillips-skrutrekker for å fjerne festeskruene som fester termostaten monteringsplaten til veggen. Trekk forsiktig monteringsplate av veggen uten å koble noen ledninger.

•  Plasser et stykke maskeringstape på hver ledning, og skrive på maskeringstape der hver ledning kobles. Termostaten er stemplet med bokstavene ved ledning klemmeskruene. Etter merking av ledninger, bruke skrutrekker for å løsne termostat ledningsterminaler, og fjerne ledningene fra termostaten. Pakk alle ledninger rundt blyanten før la ledningene løs fra hånden. Dette vil hindre at ledningene fra å falle inn i vegghulrom.

•  Sett blyant og ledninger gjennom den nye termostaten festeplaten, og hold monteringsplaten helt inntil veggen. Plasser en torpedo nivå på toppen av festeplaten, og sørg for at platen er i vater.

•  Fest monteringsplaten til veggen ved hjelp av feste maskinvare som følger med den nye digital termostat. Koble ledningene en etter en til baksiden av den digitale termostat kroppen. Den nye termostaten vil ha bokstavene stemplet ved siden av klemmeskruene akkurat som den gamle termostaten. Sørg for å koble ledningene til riktig tilsvarende terminal.

•  Skyv digital termostat kroppen inn monteringsplaten til den låses på plass. Vri strømbryteren tilbake på til oppvarming og kjøling. Sett opp temperaturen utvalg i henhold til produsentens instruksjoner.

Tips og advarsler


  • Trekk alltid ut strømtilførselen fra utstyr før du prøver noen reparasjoner.