Hovudside

Når å høste Zucchini?

by Walther

Når å høste Zucchini?

Squash er raskt voksende squash som kan spises på ethvert stadium fra blomst til moden squash. Høsting begynner ca 35 til 55 dager etter planting. Høste unge zucchini for en øm squash med små umodne frø, og for å holde plantene produserer. Skikkelig vare på squash planter vil gi deg en støtfanger avling av squash for å spise, frysing, beising og hermetisering.

Babyen Zucchini


Høsting babyen zucchini gir svært øm produsere, men en mye mindre avling. Zucchini som er 3-5 inches lang kan høstes for bruk som baby zucchini.

Høsting Zucchini


Når zucchini nå 6 til 8 inches lang de er klare for normal høsting. Squash vokser svært raskt, og en baby zucchini kan nå høsting størrelse over natten, så sjekk planter daglig når de begynner å produsere.

Hvis zucchini er igjen på anlegget utover ønskelig 6 til 8 tommers størrelse, vil de fortsatt være spiselig, men frøene vil være mer utviklet og bark vil bli tøff. Hvis frukten er igjen på anlegget for lenge, vil produksjonen avta eller stoppe helt, så det er best å holde zucchini plukket ut som de når passende størrelse.

Å høste zucchini frukt, bruk en skarp kniv til å kutte squash fra anlegget. Ikke prøv å trekke eller bryte zucchini av anlegget, eller du risikere å skade anlegget.

Zucchini blomster


Zucchini blomster er spiselige og kan plukkes tidlig på morgenen. Plasser blomsten stilkene i vann og oppbevar dem i kjøleskapet.