Hovudside

Hva er årsaken til et tre for å ikke produsere frukt?

by Walther

Det er skuffende å plante et frukttre, bare for å oppdage at du får ingen frukt ett år. Det er mange grunner til at et tre ikke kan produsere frukt, inkludert plassering, ernæring, alder og sykdommer.

Alder


Trær kan ta flere år før de begynner å produsere frukt. Finn ut da den ble plantet, og se hvor lenge den type frukttre vanligvis tar å starte fruiting.

Type treet


Dverg trær vil begynne å produsere frukt raskere enn en semi-dverg eller standard treet, så sjekk for å se hva utvalg av treet ble plantet.

Nitrogen Overflødig


Nitrogen er et næringsstoff som stimulerer veksten av stilker og blader i planter. For mye nitrogen vil føre til at treet til å fokusere mer på å vokse enn å produsere frukt

Too Much Beskjæring


Når du beskjærer et frukttre for mye, kan det konsentrere seg mer om å erstatte de grener og blader enn å produsere frukt. Du kan også klippe av blomsterknopper hvis du beskjærer, og anlegget vil ikke blomstre før neste år.

Frostskader


Hvis det er minusgrader i løpet av siste del av våren, kan det påvirke fruktproduksjon siden frostskader blomsterknopper.

Utilstrekkelig Pollinering


Noen frukttrær trenger en annen rekke for å bli bestøvet. Det må også være et tilstrekkelig bie befolkningen i området. Bruk "Bee Plants" (se Ressurser nedenfor) for å tiltrekke seg bier til din hage.