Hovudside

Hva er årsaken til Lemon Tree Leaves til Krøll?

by Walther

Hva er årsaken til Lemon Tree Leaves til Krøll?

Sitrontrær er favoritt sitrusplanter for de som bor i sørlige regioner som opplever subtropisk og tropisk vær. Sitrontrær også er favoritt måltid og hjem av sitrus treet skadedyr. Disse skadedyr kan bosette seg på et sitrontre og forårsake en rekke problemer. I tillegg kan andre miljøfaktorer være medvirkende til din sitron treets blader curling. Det er viktig å vite hva som forårsaker blad curl for å gi riktig behandling.

Sitrus Leafminers


Sitrus blad gruvearbeidere er skadedyr som legger sine egg på bladene. Når larvene er klekket, insekt tunneler gjennom bladene. Vanligvis er ny vekst eller det nyeste flush av løvverk verten til larver. I tillegg til krøll blader, kan en reduksjon i sitron produksjon forekommer. Disse skadedyr er vanskelig å kontrollere fordi bladet gir beskyttelse mot plantevernmidler. Påfør et plantevernmiddel spray til hele sitron treet for å utrydde blad gruvearbeidere. En annen anvendelse kan være nødvendig for å fullføre jobben.

Bladlus


Bladlus suger næring ut av sitron treets blader og årsaken blad curling, gulnet, skjemmende og forkrøplet vekst, la skadedyr bak en klebrig sekret kalt honningdugg, som plukker opp soppsporer som sotet mugg og hemmer fotosyntesen. Sitrontrær bør overvåkes for bladlus når temperaturen er mellom 65-85 grader Fahrenheit. Sotet mugg kan fjernes med en spray fra en hageslange. Et insekt såpe trygt for matplanter også kan brukes til å behandle bladlus.

Sitrus Mealybugs


Sitrus mealybugs starte infesting sitrontrær i mars. Når mealybugs lever av blader, injiserer de et giftig stoff som forårsaker blad curling, frukt splitting, frukt slipp og defoliation. Ifølge University of Arizona, kan en kraftig angrepet sitron treet miste så mye som 100 prosent av sin frukt. Beskjære tilbake løvverk å tillate bedre plantevernmiddel penetrasjon og mer luftsirkulasjon. Pesticider formulert for å drepe mealybugs kan påføres på hele treet eller til ett område.

Vind Burn


Vind brenne er forårsaket når vindfulle forhold absorbere fuktighet fra bladene og føre til dehydrering. Dehydrering er det som forårsaker bladene til å krølle seg. Det er viktig når planting for å unngå å plassere sitrontrær i vindfulle steder. Sitrustrær gjør ikke store vindskift. Også tilveiebringe ytterligere vann til treet under perioder med vinden. Sprer en 3-til 4-tommers lag av mulch en fot fra treet ut til sin drypp linjen vil bevare fuktigheten i jordsmonnet.