Hovudside

Hvordan å bestemme lengden av en Radiant Baseboard

by Walther

Hvordan å bestemme lengden av en Radiant Baseboard

I enkelte områder av verden, er de stigende kostnadene for gass og olje tvinge forbrukerne til å finne alternative oppvarmingskilder for sine hjem. Noen blir til strålende baseboard oppvarming. I motsetning til tradisjonelle baseboard varmeovner som er store og utsatt for rust, de fleste moderne baseboards er mindre enn 1-tommers bredt og ligne på baseboard trim. Før du kjøper en av disse oppvarmings konsoller, ta noen målinger for å sikre at du installerer den riktige lengden på baseboard.

Bruksanvisning


•  Beregn arealet av tak, vegger, vinduer og gulv i rommet. Å beregne arealet av en rektangulær form, multiplisere lengden og bredden. Å beregne arealet av en trekantet form, multiplisere basen ved høyden og dividere med to.

•  Input områdene fastsatt i trinn 1 i en varmetap kalkulator, for å finne rommets varmetap i BTU / t. For eksempel kan rommet har et varmetap på 2500 BTU / hr.

•  Del rommets varmetap i BTU av 220, for å bestemme lengden på strålende baseboard du trenger. I eksemplet dividere 2,500 ved 220 er lik 11.36. Rommet trenger en strålende baseboard som er ca 11 meter lang.