Hovudside

Hva Kjemikalier Må jeg bruke for min Vinyl Pool?

by Walther

Hva Kjemikalier Må jeg bruke for min Vinyl Pool?

Teste vannet i vinyl bassenget ukentlig ved hjelp av en test kit som vil varsle deg til de nivåer som er avgjørende for din pool kjemi - ph, alkalitet, kalsium hardhet og klornivå. Du må også bruke sjokk ukentlig, og kan finne at å legge algaecide og vann klare forbedrer tilstanden til bassengvannet.

Sanitizers


Klor er et rensemiddel som virker ved å binde seg til bakterier og organiske miljøgifter i vann og deretter blir inaktive. Klor er tilgjengelig i 3-tommers faner, 1-tommers pinner og en kornet pulver. Legg klor til skimmer, flytende chlorinator eller automatisk chlorinator å legge klor til bassenget. Det riktige nivå for klor er mellom 1 og 3 deler pr million (ppm). Pool støt virker ved å brenne av det inaktive klor som deretter fjernes ved basseng filteret.

Fordelt


Ph er en kjemisk buffer som gjør at klor for å fungere ordentlig. Riktig nivå for klor er mellom 7,2 og 7,5. Fordelt er tilgjengelige for å heve eller senke Ph. Det er sannsynlig at din Ph er lav hvis øynene dine er svie under bading. Total alkalitet påvirkes av Ph og vil ofte ha behov for å være balansert sammen med PH, og er tilgjengelig som en alkalitet increaser. Unnlatelse av å opprettholde kalsium hardhet i vinyl foret bassenget kan føre til duken blir sprø og rive. Den ideelle området for kalsium hardhet er mellom 250 og 350 deler per million.

Vann Optimizers


Av og til kan du oppleve at din vinyl basseng er å ha problemer med klarheten i vannet på grunn av alger eller andre forurensninger. Du kan kjøpe produkter som kan drepe alger eller de som hindre vekst av alger og kan legges ukentlig. Rensebasseng kan bidra til å ta noen haziness ut av bassengvannet og er tilgjengelig som produkter for ukentlige programmer.

Betraktninger


Etter bruk av kjemikalier til bassengvannet, må du vente en time før du får tilbake i bassenget. Følg alltid produsentens instruksjoner for søknad. Alltid legge basseng sjokk for vann og ikke vann å sjokkere, som en kjemisk reaksjon vil oppstå. Billigere betyr ikke alltid bedre når det gjelder basseng kjemikalier. Legge husholdningsprodukter som flytende blekemiddel eller natron til bassenget er ikke kostnadseffektivt. Basseng kjemikalier er laget for industrielle applikasjoner og husholdningsprodukter er det ikke.