Hovudside

Hvordan Kill Lopper innendørs

by Walther

Lopper er ikke lett, men ikke umulig, å bli kvitt. Det er mange trygge og effektive produkter på markedet for å bekjempe dem. Det viktigste er å sørge for at kjæledyret ikke blir re-infisert. Ikke kutte hjørner ved rengjøring, og ikke glem å rengjøre og spray under sengen din, og under møbler. Hvis du rengjør grundig og følge opp konsekvent, bør du ikke ha problemer med å bli kvitt disse små skadedyr.

Bruksanvisning


Hvordan Kill Lopper innendørs


•  rengjøre kjæledyret seng Grundig ved å vaske den i varmt vann og tørke den på høy varme. Hvis sengens materialer er for sart til å tolerere dette, kaste den ut og kjøpe en ny. Hvis kjæledyret ditt sover på sengen, vaske alt av sengetøy i varmt vann og tørk på høy varme. Støvsuge madrassen.

•  Finne ut hvor ditt kjæledyr tilbringer det meste av sin out-of-seng tid. Rense området ved å støvsuge tepper, gardiner og møbler, og feiing og vasking av gulv. Være svært grundig rundt grunnkort, og i noen sprekker mellom tre planker eller flis.

•  Bruk en loppe-drapet spray eller tåkelegger. Pass på å følge produsentens instruksjoner. Ikke glem å sprøyte under sengen og andre møbler. Kontroller at alle mat og matlaging elementer er dekket.

•  Ta ditt kjæledyr til veterinæren eller hundefrisør for en loppe badekaret, eller behandle dem med en over-the-counter loppe behandling som Advantage eller Program. Hvis du behandler kjæledyret selv, gre dem forsiktig med en loppe kam før og etter bading eller behandle dem. Konsentrere seg om å gre områdene rundt deres ansikt og hals.

•  Det er svært viktig at du gjentar den grundig rengjøring en gang i uken i minst to uker. Dette er for å sikre at du har drept eller fjernet alle stadier av loppene.

Tips og advarsler


  • Vakuum før og etter at du bruker en innendørs loppe spray eller fogger.Clear børste og rusk fra rundt hjemmet ditt, og holde gresset kort.
  • Ikke bruk noen loppe behandling på katten din med mindre etiketten sier klart at er trygt for felines.Kittens og valper yngre enn fire uker skal aldri behandles med loppe produkter. Hvis du har en veldig ung pet som er infisert, ta dem til veterinær.