Hovudside

Slik fjerner Zucchini Fra Vine

by Walther

Slik fjerner Zucchini Fra Vine

Squash vokser på en kompakt plante med imponerende store blader som kan nå størrelser på to meter eller mer i bredden. Store klokkeformede blomster av lys gul vises nær bunnen av anlegget i midtsommer, etterfulgt av anbud ung frukt. Når frukten setter på, det vokser raskt. Plukke zucchini mens den er ung gir en smakfull tillegg til friske salater, og oppfordrer nye blomster - noe som resulterer i mer frukt.

Bruksanvisning


•  Harvests zucchini når det er 6 til 8 inches lang. På dette stadiet, er frukten skarp og anbud - ideell for å spise fersk eller legge til røre frites. Zucchini lov til å modnes på vintreet utvikler en tøff hud og har store frø.

•  Løft zucchini med hånden og skjær den gratis av anlegget med en skarp kniv på punktet mellom frukt og de ​​viktigste stammen av anlegget. Vridning eller trekke zucchini fra anlegget fører til stress og kan skade stengler og bladverk.

•  Sjekk zucchini planter daglig og høste squash som har nådd spise scenen. Dette oppmuntrer anlegget til å fortsette å produsere frukt.

Tips og advarsler


  • Plante zucchini i full sol i et område med løs godt drenert jord.
  • La de siste zucchini av sesongen til å modne på vintreet, til bruk i brød og muffins. Makulere zucchini og bruke i din favoritt oppskrift eller fryse de strimlet squash for fremtidig bruk.
  • Ikke vri eller trekke zucchini fra vintreet. Dette kan rykke anlegget eller føre den hule stilkene av bladene til å kollapse.