Hovudside

Snag List Sjekkliste

by Walther

Snag List Sjekkliste

Før du flytter inn i et nybygd hjem, må du først ønsker å ha det fast eller, med andre ord, sjekket for mislighold som påvirker integriteten og estetiske av huset. Ansette en profesjonell for å inspisere ditt hjem eller bruke en ulempe sjekkliste for å gjøre det selv. To sett med øyne er bedre enn ett, så spør en venn eller to til ulempe huset sammen med deg. Hvert rom skal ta omtrent en time til ulempe.

The Outside


Kontroller utsiden av hjemmet så vel som på innsiden. Se over eventuelle murverk for store chips eller mørtel sprut og teste mørtel for hardhet ved å grave på det med en nøkkel. Kontroller at alle ytterkledning er uskadet, rengjort og malt eller beiset til din tilfredshet. Undersøke gutters. De bør være godt festet og uten lekkasjer eller blokkeringer. For å hindre at vann trenger inn i huset, må du kontrollere alt røropplegg spennende huset er forseglet.

Vegger og tak


Når du beveger deg innendørs, undersøke plaste eller gipsplater i taket og vegger av hvert rom. De bør ikke ha noen åpenbar groper, støt eller store sprekker. Du bør heller ikke se noen spiker eller skruehodet dukker opp. Sjekk murpussen rundt radiatorer, lysbrytere og stikkontakter for å sørge for at det har blitt pent avsluttet. Også ta en nærmere titt rundt skap eller andre vanskelige mellomrom for å være sikker på plaste har blitt ferdig.

Windows


Inspisere vinduene i hele huset. Bære en liten vater med deg som du gjennomfører en ulempe sjekkliste og plassere den i vinduskarmen for å sikre at det er nivå. Undersøke glass for riper og sprekker. Det bør også være ren. Åpne og lukke vinduene for å sørge for at de helt åpne og lukke sikkert. Når du åpner vinduet, pass på at byggherren ikke male over utkastet stripen. Hvis huset har plast vindusrammer, bør de være fri for riper; treramme bør males eller beiset til din tilfredshet. Se på undersiden av vinduskarmen for å sørge for at det har blitt malt i tillegg.

Dører


Teste alle dørene i huset under ulempe sjekkliste. Alle låsene, låser og bolter skal fungere ordentlig og være fri fra maling. Hengsler ikke lage en lyd. Dørene åpner og lukker jevnt. Når døren er lukket, sørg for at det ikke skrangle i rammen, og at det ikke er noen åpninger mellom døren og karmen. Sjekk døren maskinvare for manglende skruer. Dører og dørkarmer bør være fri for bulker og chips og malt eller beiset til dine spesifikasjoner.