Hovudside

Hva er fordelene ved å bruke en Solar Pool Cover?

by Walther

Hvis du ikke dekker ditt basseng med en solar overbygg, er du glipp av de mange fordelene de tilbyr, inkludert senking basseng vedlikehold. Du kan tenke på solenergi dekker bare for deres evne til å varme bassenget. Selv om dette er sant, det er andre grunner til å bruke en solenergi dekke. Vanligvis dekker som passer på bare overflaten av bassenget avvikle dumping løv og skitt i bassenget når de er fjernet. En større dekselet passer over kantene; du kan brette den tilbake i seksjoner slik rusk forblir på toppen av dekselet. Legg merke til at solenergi pool dekker IKKE er ment å være sikkerhet dekker.

Varmer Din Pool


Varme er de viktigste årsaken til at folk kjøper en solenergi dekke. Den spesielle utformingen intensiverer solenergi stråler, øke temperaturen i bassenget ved 10 grader, avhengig av hvor lenge du kjører din basseng og hvor mye sol bassenget mottar i løpet av dagen. Et deksel vil også holde bassenget varmere over natten.

Holder Pool Cleaner


Et deksel vil holde løv og annet rusk ut av bassenget, noe som gjør rengjøringen mye enklere. Siden mindre skitt vil blåse i vannet, vil det spare deg penger ved å redusere hyppigheten av spylt et sandfilter eller kjøpe nye filtre. Du vil også redusere kjøretiden til ditt basseng pumpe, siden det ikke trenger å jobbe så hardt for å holde bassenget rent.

Reduserer Pool kjemikalieforbruk


Et deksel reduserer mengden av basseng kjemikalier du trenger for å legge til, ettersom klor og andre kjemiske sanitizers påvirkes av UV-lys. Basseng kjemikalier er en stor regning. Kjemikalieforbruket kan reduseres med 35 til 60 prosent ved hjelp av et overbygg.

Reduserer vannforbruket


En betydelig mengde vann som går tapt når vannoverflaten er eksponert til luft. En vindfull dag kan gjøre ganske innvirkning på hvor mye vann fordamper. Du kan spare betydelige mengder vann som trengs for å erstatte det som er tapt gjennom fordamping og transpirasjon. Dette vil reflektere over vannet regningen.