Hovudside

Hvordan Kill Ants med krystaller

by Walther

Hvis du har en alvorlig maur problem, men er bekymret for å bruke maur gift for å bli kvitt dine uvelkomne gjester, bør du vurdere å drepe maur med boraks krystaller eller kiselgur. Begge disse alternativene er helt naturlig, men vil drepe maur kort tid etter kontakt. Selvfølgelig, bør ingen bevisst innta noen av disse forbindelsene i store mengder, så ikke spis maur agn selv, eller la husdyr å fråtse på det.

Bruksanvisning


•  Observer maurene før du tar initiativet. Prøv å finne så tett som mulig der de går inn i huset ditt og rutene de tar når de kommer inn.

•  Spre kiselgur rundt utsiden av huset ditt. Kiselgur har små silika krystaller i skitt. Disse krystallene vil faktisk skjære opp maurene hvis de går over jorden. Jorden vil danne en barriere rundt hjemmet for å unngå adgang, og snart maurene vil unngå det for å unngå å bli drept. Mange bruker også denne metoden i hager og blomsterbed.

•  Alternativt blande opp en boraks-krystall og sukker blanding. Bruk om en kopp boraks krystaller og en kopp med vanlig hvitt sukker. Du kan dumpe begge elementene i en zip-lås pose og riste dem opp til å blande dem grundig.

•  Spre boraks-krystall agn på tvers av dører og vinduskarmer. Pass på at du plasserer den der maurene vil lett komme over det. Du kan bruke din kunnskap om maur 'ruter og vaner for å sørge for at de ikke vil ha noen problemer med å finne din krystall agn. Når maurene spise sukker og boraks blanding, vil det desiccate dem og de vil utløpe på kort tid.

•  Etterfyll dine krystall maur-mordere regelmessig til dine maur er borte. Hvis du har et alvorlig angrep du kan ha til å behandle din hjem og det omkringliggende området flere ganger før du får problemet helt under kontroll.

Tips og advarsler


  • Noen foretrekker å blande boraks krystaller med gelé, men dette skaper en klebrig agn som må plasseres på notatkort.