Hovudside

Slik fjerner en Oppvarming Oil Tank Fra en Basement

by Walther

Slik fjerner en Oppvarming Oil Tank Fra en Basement

Eldre oljebrennende ovner er ofte oversett som årsak til forurensning. Erstatte disse utdaterte systemer er nødvendig for å redusere karbonutslipp og forbedre kvaliteten på luften i hjemmet ditt også. Når det nye systemet er gjenopprettet, vil du ønsker å kvitte deg med den gamle fyringsolje tank. Dessverre kan tanken være plassert i kjelleren der den ble plassert før de mindre døråpninger ble konstruert. Så blir det nødvendig å demontere den gamle tank, slik at den kan hales bort.

Bruksanvisning


•  Åpne avløps på fyringsolje tank med rørtang og la left olje i tanken inn i fem-gallon bøtte. Lukk tappe og tømme bøtte inn i 55-gallon trommel som er nødvendig. La all oljen renne fra tanken.

•  Koble alle rørene fra tanken med rørtang. Fjern en hel seksjon av pipe, vikle gjengene på de resterende rør med rørleggers tape og stramme et rør cap på enden av røret for å hindre lekker oljen renne ut av systemet og ut på gulvet.

•  Skjær et hull gjennom siden av tanken med drill og hullsag vedlegg. Skjær bort biter av metall fra tanken med nibbler. Arbeid langsomt og metodisk for å trimme bort håndterbare deler av metall for å demontere tanken.

•  Scoop bort noen left slam fra tanken med spade og legg den inn i fatet. Olje og slam i tønne gå til en olje gjenvinningssenter mens metallet går til skrap verftet for resirkulering.

Tips og advarsler


  • Hold en brannslukker hendig når du arbeider med oppvarming oljetanker. Denne oljen er ikke sannsynlig å brenne når du bruker verktøyene nevnt her, men det er fortsatt en liten sjanse til å flamme. Slukk eventuell brann grundig så snart det blir oppdaget for å hindre skade på huset.