Hovudside

Generell oversikt over direkte oppvarming Metoder

by Walther

Generell oversikt over direkte oppvarming Metoder

Direkte varme er en hvilken som helst type oppvarming som skjer ved varmestedet. Dette kan omfatte tradisjonelle metoder som for eksempel brann og støpejernsovner. Det inkluderer også mer moderne oppvarmingsmetoder som varmeovner og solenergi ovner.

Brann


Brann er den tidligste form for direkte varme for innendørs bruk. Peiser nå tjene som en kilde for direkte varme i mange hjem. Kilder til drivstoff for brann inkluderer tre, kull og papir. Brann kan også brukes til å produsere varme i støpejernsovnen.

Space Varmere


Varmeovner blir betraktet som en direkte varmekilde fordi de gir varme på stedet som skal varmes opp. Varmeovner kan være drevet av elektrisitet eller en gass som propan. Disse bærbare varmeovner konvertere drivstoff til varme.

Solar Heat


Direkte solvarme fanger solens energi og bruker det til oppvarming. Dette er en populær metode for oppvarming av vann. I et solens oppvarming av vann system, varmer sola vann i oppsamlingsrørene. Vannet beveger seg gjennom rørene inn i en isolert tank. Direkte solvarme kan også brukes til å varme svømmebassenger.