Hovudside

Hvordan Farg stoff med en Bleach flekk på den

by Walther

Hvordan Farg stoff med en Bleach flekk på den

Så du sølt blekemiddel på din favoritt skjorte og nå er det en skjemmende hvite mark der det skulle være farge. Du kan fikse dette, hvis du er villig til å ta deg tid til å berge klærne. Selv om stoffet aldri kan være nøyaktig samme farge som den var da du startet, kan du likevel løse problemet. Denne prosessen fungerer best hvis hele plagget er i samme farge. Hvis plagget er ikke alle i samme farge, kan du prøve å farge i stedet med en permanent markør av samme nyanse.

Bruksanvisning


•  Bleach hele skadet plagg med en farge remover produkt. Disse kan ofte bli funnet i vaskeriet delen av butikker, men du kan også få dem fra din lokale renseri. Å fjerne all farge fra plagget sikrer at fargestoffet jobb vil være mer eller mindre ensartet. Du kan bruke blekemiddel, men dette vil gå ut over levetiden på plagget, så det er ikke anbefalt.

•  Bland farge remover med en kopp salt og 1 ss. av vaskemiddel. Tillate plagget å suge i vaskemaskinen, fylt med en liten belastning av vann, for en til to timer. Sjekk for å se om fargen er borte fra plagget. Hvis ikke, gjenta prosessen. Sett vaskemaskinen på sentrifuger å vri vannet ut av plagget og avløp.

•  Fyll vaskemaskinen. Nøytraliser fargefjerningsmiddel ved tilsetning av en kopp med 3% hydrogenperoksyd til vann og vask av plagget. Dette vil hindre nedbrytning av stoffet forårsaket av blekemiddel og fargefjerningsmiddel.

•  Velg den fargen du vil farge plagget. For best resultat, bør du bruke en farge som er lik den opprinnelige fargen på plagget.

•  Velg liten belastning innstillingen på vaskemaskinen og la den fylles med vann. Legg stoffet fargestoff, en kopp salt og 1 ss. av vaskemiddel til vannet og snurr den rundt for å blande det grundig. Bruke en maling pinne for å blande fargestoff, slik at du ikke skader noen av dine skjeer. Plasser plagget i fargebad bad og la den sitte i en til to timer. Sjekk fargen jevnlig for å sikre at du får de ønskede resultater.

•  Vask plagget som vanlig, og deretter plassere den i tørketrommelen for å sette farge.