Hovudside

Hvordan Trim en japansk Maple Bush

by Walther

Hvordan Trim en japansk Maple Bush

Japanske Maples er verdenskjent for sin dekorativ verdi. De er ofte brukt i hager som landskaps stykker, selv om mange entusiaster bruker dverg japansk lønn som bonsai planter. Men du bruke japansk lønn, metoden og tidsplan for trimming dem er den samme. Du bør bare trimme ryggen japansk lønn en gang hvert tredje år eller så. Når beskjæring tid kommer rundt, bør du alltid huske å kutte bare det som er absolutt nødvendig for å fremme god helse og oppmuntre til ny vekst.

Bruksanvisning


•  Inspiser din japansk lønn og komme opp med en plan for hvilke lemmer du har tenkt på å fjerne. Over-beskjæring japansk lønn er en vanlig feil, så bør du bare har tenkt å trimme tilbake så få lemmer som absolutt nødvendig.

•  Steriliser dine beskjæring verktøy. Hell rubbing alkohol over bladene eller dyppe bladene i en løsning av en del blekemiddel til ni deler vann. Tillate alle dine verktøy for å tørke før du bruker dem. Hold steriliseringsmidler hendig hvis du har planer om å trimme mer enn ett tre.

•  Skjær tilbake noen døde, døende eller syke jakt lemmer. Disse lemmer som får symptomer som tørr, flassende bark, skjørhet og misfarging. Bruk beskjæringssakser for tynnere lemmer og en beskjæring sag for tykkere grener. Når du kutter, plasserer bladet så nær den den viktigste grenen som mulig og gjøre kutt i flukt med den grenen. Hvis trimming flere anlegg, sterilisere dine verktøy før du går videre til en annen for å hindre spredning av infeksjoner.

•  Trim tilbake ny vekst fra toppen av den lønn som blokkerer sollys fra å nå sentrum av treet. Du kan også benytte anledningen til å beskjære treet til ønsket form. Bruk en lett hånd når trimming ny vekst. Trimme bare det som er nødvendig for å bedre soleksponering.

•  kutte noen greiner som krysser og gnisse mot hverandre. Disse lemmer kan gni hverandre rå, noe som kan føre til infeksjoner. Trimme disse ved hjelp av samme metode som du brukte når du fjerner de døde grener.