Hovudside

Stihl 031AV Motorsag Spesifikasjoner

by Walther

Stihl 031AV Motorsag Spesifikasjoner

Introdusert i 1971, ble modellen 031 AV motorsag laget av Stihl Andreas Maschinenfabrik av Stuttgart, Tyskland. Konstruert for drift av én person om gangen, dette sag holdt en oransje og grå farger og veide 14.5 pounds, uten bar og kjede. Som en måte å forbedre operatørens sikkerhet, inkludert sagen både vibrasjon redusere styret og muligheten for en kjedebrems.

Kutting av kjede og sverd


Stihl anbefaler bruk av sine egne kjeder. De designet 031 AV å spesifikt bruke kjettinger med en 0.375-tommers banen. Sagen kan akseptere føringsstavene på 14-20 inches i lengde.

Væsker


Den 031 AV kommer med en 18.25 fluid unse drivstofftanken. Tanken rommer en blanding av vanlig bensin og Stihl sin blanding av olje for to-takts motorsag motorer. Det krever et forhold på 40 deler bensin til en del av oljen.

Elektrisk anlegg


Selv om de opprinnelige 031 AV motorsager hadde svinghjul dynamoer, ble de oppdatert i løpet sagen liv til en versjon som brukes transistorer. I begge tilfeller ble tenningssystemet satt til å generere en gnist når stempelet var mellom 0,008 og 0,009 inches fra å ha sylinderen når sin "øvre dødpunkt" -stilling. Tenn selv ble skapt av en 0,02 tommers gapped Bosch WSR6F eller Champion RCJ7Y tennplugg.

Motor


En 2.93 kubikk tomme forskyvning én sylinder totakts motor driver 031 AV motorsag. Den bruker en Tillotson forgasser og automatisk startapparatet og har en nylon mesh luftfiltersystem. Motorens boring og slaglengde målingene er 1,73 og 1,26 inches, henholdsvis.