Hovudside

Trygge Temperaturer over Pool Oppvarming

by Walther

Trygge Temperaturer over Pool Oppvarming

Riktig vanntemperatur er viktig for sikker bruk av bassengene. Ved riktig temperatur, vann vil hindre overoppheting under svømming, styrketrening og terapi, og gi gunstige kjøleeffekt for å hjelpe kroppen kjøle seg ned etter trening. En temperatur, men passer ikke alle aktiviteter eller alle svømmere. Regulere vanntemperaturen er også et spørsmål om økonomi og biologisk helse.

Aktivitet og temperatur


Riktig vanntemperatur står for den iboende økt kroppstemperatur forårsaket av trening. Ifølge Aquatic Exercise foreningens standarder og retningslinjer, vann oppvarmet 83-86 grader Fahrenheit er behagelig for de fleste vann treningsaktiviteter. Svømmere bør kle på riktig måte basert på aktiviteten som utføres for å hindre overoppheting. Anstrengende aktiviteter som konkurransesvømming bør skje i bassengene ved 78-82 grader Fahrenheit. Styrketrening utvalg er mye høyere, 83-86 grader Fahrenheit. Terapeutisk trening og rehab kreve en enda varmere spekter av temperaturer 90-95 grader Fahrenheit.

Alder og sykdomsfaktorer


Helsespørsmål mandat endringer i temperaturen. AEA standarder og retningslinjer angi et område 80-84 grader for svømmere med multippel sklerose, 83-90 grader for de med leddgikt, 83-85 for gravide svømmere og 90-92 grader for svømmere med Parkinsons sykdom.

Den ideelle temperaturen for barn varierer avhengig av aktivitet. Svømming for øvelsen skal gjøres i bassenger oppvarmet til 83-86 grader Fahrenheit. Svømme leksjoner er ideelt undervist ved 84-89 grader Fahrenheit. Yngre barn krever høyere temperaturer, mellom 90 og 93 grader Fahrenheit.

Temperatur og desinfeksjon


Dessverre er den ideelle vanntemperaturen for mennesker også en perfekt grobunn for parasitter, bakterier og andre mikroorganismer. Skikkelig oppvarmet vann må behandles med desinfeksjonsmidler som klor. The Center for Disease Control og Prevention er sunt Housing Reference Manual lister opp en 4 deler per million ideell konsentrasjon av fritt klor i standard bassenger, eller en 5 deler per million ideell konsentrasjon av kombinert klor.

Temperatur og Cost


Den amerikanske Røde Kors anbefaler en minimumstemperatur på 78 grader Fahrenheit for konkurransesvømming. Ifølge US Department of Energy anslår, for hver ekstra grad av varme, vil oppvarmingskostnader øke mellom 10 og 30 prosent. Kostnadene varierer fra sted til sted og er sterkt redusert ved hjelp av et overbygg.