Hovudside

Installere en innbruddsalarm

by Walther

Den beste delen av å ha en innbruddsalarm installert i ditt hjem er ikke at det vil skremme ranere bort før de tar ting, men at det ofte vil holde dem fra å forsøke å angi hjem i første omgang. Istedenfor å kjøpe store dollar for et selskap å installere alarm for deg, er det meget mulig å gjøre det selv, spesielt hvis du er vant til å jobbe med elektrisitet.

Bruksanvisning


•  Kjøp ditt alarmsystem. Du bør være i stand til å finne et kit hos din lokale Oppussing butikken. Lese på emballasjen nøye for å sikre at alarmen har alle de funksjonene du ønsker. Esken skal inneholde alt du trenger å installere alarm (foruten verktøy). Spør en butikk ansatt for å være sikker.

•  Installer alarm boksen. Dette er den delen av alarmsystemet som vil være høyt, irriterende og muligens blinker for å varsle deg og dine naboer av et innbrudd. (Det vil også inneholde batteriet i mange tilfeller.) Du vil at det skal gå et sted hvor det kan bli hørt, for eksempel ute på forsiden av huset. Du kan også sette den inne hvis du er sikker på at det vil være høyt nok. Uansett bør et par skruer gjøre utslaget. Bare følg instruksjonene i settet. Sørg for å plassere boksen høyt på veggen slik at det ikke kan bli tuklet med lett, enten ved et uhell eller med vilje, men ikke bekymre deg for å skjule det fra visningen. Husk, du vil potensielle innbruddstyver å vite at den er der.

•  Bestem hvor sensorene bør gå. Selvfølgelig, vil du ønsker en på døren og en på noen tilbake eller sidedører. Men også tenke på vinduer som en innbruddstyv vil være i stand til å få tilgang til huset ditt fra. Hvis du har verdifulle elementer i garasjen din, kan det være lurt å sette en der også. Noen boring kan være nødvendig å plassere magnetene, knapper mm i sin rette stedene. Bare flikke på eventuelle ujevnheter med sparkel og spackling lime.

•  Koble sensorene til alarmboksen ved å kjøre alarmen sin oppslagstavle gjennom huset. Du trenger ikke å kjøre den inne i veggen hvis det er upraktisk. Bare sette den hvor som helst at det vil være ute av syne og ikke lett snubler over dem, slik som under teppet eller langs baseboard. Ikke mate en egen tråd for hver sensor. I stedet feste dem til hverandre i en kontinuerlig krets eller sløyfe, slik at hvis en av dem er utløst, og dermed bryte strømmen, det vil sette av alarmen. Alle elementer skal ha kontakter som gjør det enkelt å feste ledningen til dem. Bruk wire strippere hvis du har noen problemer.

•  Wire i sentralen når alle sensorene er koblet til kretsen. Dette bør ikke være for upraktisk å gjøre siden du ønsker å sette panelet på eller i nærheten av inngangsdøren, som allerede skal være kablet til alarmboksen på dette punktet. På den måten kan du enkelt aktivere eller deaktivere alarmen som må være. Hvis du er bekymret for en innbruddstyv å se din kontrollboks, kan du forsøke å skjule det ved å kanskje plassere den på veggen i en nærliggende skapet. Bare sørg for at alle dine familiemedlemmer vet hvor det er.

Tips og advarsler


  • En annen god måte å avskrekke innbruddstyver er å sette et klistremerke i vinduet eller registrer i hagen din annonsering din nye alarmsystem. Mange kits vil ha disse included.Always lese manualen for ditt spesifikke alarmsystem og kontakte kundeservice hvis du trenger help.Some alarmsystemer er trådløs. Få en av disse, og du kan hoppe over trinn fem altogether.Test alarmen jevne mellomrom for å sikre at batteriet fungerer.
  • Slå aldri på alarmen når du fortsatt arbeider med ledninger. Du ønsker ikke å risikere elektriske støt.