Hovudside

Hvordan bli kvitt Chicken Snakes

by Walther

Hvordan bli kvitt Chicken Snakes

Kylling slanger er også kjent som furu, mais og rotte slanger. De spiser egg, rotter og små fugler, og kan ofte bli funnet i skogsområder og gårder, hvor det er rikelig med mat for dem. De fleste kylling slanger er ganske liten i lengden, men noen få kan vokse så lenge som seks meter. Kylling slanger vil bite hvis de føler seg truet, men de er ikke giftige.

Bruksanvisning


•  Fjern eventuelt matkilde for kylling slanger. Hvis du har en kylling coop der det er rikelig med egg, må du lukke opp noen åpninger som slanger kan krype inn. Hvis du har en rotte angrep, kan det være lurt slangene til å bli kvitt rottene først. Deretter kan de la på egenhånd, når rottene er borte. Du kan også ha en exterminator komme ut og bli kvitt rottene å fjerne dem raskere, bli kvitt slangene 'matkilde.

•  Trim trær og busker og holde det avklipte gresset. Holde landskapet trimmet og eliminere eventuelle gjemmesteder for kylling slanger å hule i henhold vil bidra til å oppmuntre dem til å gå videre. Fjern eventuelle typer andre gravende områder som tre hauger eller løvhauger. Hold området rundt hjemmet så ren som mulig.

•  Trap kylling slange. Hvis du finner en kylling slange på din eiendom og vil umiddelbart bli kvitt det, så felle den. Du kan bruke en stor container som en søppelbøtta eller oppbevaringsboks. Tips beholderen over til siden og overtale kyllingen slange inn i beholderen, ved hjelp av en kost eller lang pinne. Når slangen er inne, tippe beholderen oppreist og plasser lokket på den. Du kan ringe dyrekontrollen for å ta vare på den eller slipper den i et skogsområde. Ikke la slangen i beholderen for lenge uten luft.

Tips og advarsler


  • Hvis du er usikker på om slangen er en kylling slange, deretter ringe et dyreliv profesjonell eller dyr kontroll for å hjelpe kvitte seg med slange.