Hovudside

Hvordan å få øye på en "Grow House" i et nabolag

by Walther

Hvordan å få øye på en "Grow House" i et nabolag

A "vokse hus" går i ett med alle de andre husene på blokken og i nabolaget, fordi utsiden ser ut akkurat som alle de andre husene rundt den. Men på innsiden, er marihuana vokser ulovlig under spesielle lys. En kriminell kan sette opp en vokse hus i alle nabolag, men vanligvis velger eksklusive områder. Det er noen ting å se etter som vil hjelpe deg å oppdage en vokse huset.

Bruksanvisning


•  Du kan legge merke til uvanlige ledninger kjører fra strømnettet til huset. Vokse hus trenger mer enn en normal familie andel av energi. For å unngå å bli oppdaget av kraftselskapet, er huset ofte ulovlig kablet til verktøyet linjer. Eller så kan du høre lyden av generatorer inne i huset, og gir den ekstra elektrisitet trengs.

•  Fordi vokse lysene er på dag og natt, kan alle vinduene i en vokse huset være dekket med tykt stoff eller annet materiale som blokkerer ut lys, slik at naboene vil ikke merke lysene på hele natten. Eller så kan du se vakre persienner og gardiner i vinduene, men de er alltid lukket. Dette betyr ikke automatisk gjøre det en vokse huset - det er bare en annen ting å se etter.

•  Hvis du blir mistenksom av et nærliggende hus, uten åpenbart overvåke kommer og går av folk som bor der, oppmerksom hvis deres oppførsel er ikke typisk. Har de aldri bære dagligvarer inn i huset? Har de aldri bære dagligvarer inn i huset? Vises det at ingen faktisk bor i huset, men kom over for korte perioder av gangen? Trenger ikke den du ser unngå samspill med sine naboer? Har de ser ut til å ikke ha en åpenbar jobb tidsplan, men fortsatt kjøre dyre, fancy biler?

•  Merknad om strukturelle endringer har blitt gjort til huset, som ekstra lufteventiler. Har lagt sikkerhetsfunksjoner blitt gjort, som barer på vinduene, en ny privatliv gjerde eller en vakthund i gården?

•  Gjør huset og hagen synes neglisjert generelt? Er plenen klippes regelmessig, snø fjernet i vinter og søppel satt ut med jevne mellomrom? Gjøre reklame flyers og søppelpost akkumuleres utenfor? Du kan se potter og poser med potting jord og gjødsel stablet rundt på baksiden, men landskaps gir ikke inntrykk av å være tendens av alle som er interessert i hagearbeid.

•  Noen ganger kan en vokse huset faktisk har folk som bor i det, og du vil se vanlig, normal oppførsel fra disse menneskene. Imidlertid er ofte bare ett rom eller en bakgård skur brukt til å dyrke marihuana. Legg merke til om lysene er på dag og natt i bare ett rom, eller hvis elektriske ledninger og vannslanger kjøre til et skur.

•  Når vinden blåser fra retning av den mistenkte huset, eller når du går forbi, legger du merke til noen åpenbar lukt?

Tips og advarsler


  • Ikke på noen måte, viser en åpenbar interesse for huset og dets beboere. Disse menneskene ønsker å beholde sin opptreden hemmelig, har mye å tape og kan være farlig hvis de tror du er på til dem.
  • Ikke prate om dine mistanker med dine naboer, selv om du stoler på dem. Ringe politiet og fortelle dem dine observasjoner. La politiet gjøre jobben sin og undersøke situasjonen.