Hovudside

Hvordan Cut en Pear Tree

by Walther

Hvordan Cut en Pear Tree

Som eple og andre pome frukttrær, bør pæretrær beskjæres når de er 3-5 år for å fremme en sterk struktur. Riktig rengjøring av beskjæring verktøy før og etter bruk er også viktig for å hindre spredning av sykdommer fra andre beplantninger. Sørg for å gjøre store beskjæring oppgaver på senvinteren eller tidlig på våren mens pæretreet er sovende og før eventuell ny vekst vises. Mindre beskjæring oppgaver som å fjerne suckers og Deadwood kan gjøres når som helst på året.

Bruksanvisning


•  Dypp bladene på beskjæringssakser i kokende vann i 30 sekunder, før og etter bruk. Sterilisering vil hindre sykdommer blir overført fra andre plantings til beskjæring sår på pæretreet.

•  Stå tilbake fra din pæretre og se nøye på strukturen i bagasjerommet og lemmer. Når du er ferdig, ønsker du en enkelt stamme eller sentral leder, og fem på syv horisontalt voksende stillas grener som vil produsere frukt. Hvis pæretreet har en dobbel bagasjerommet, klippe den svakere en bort med lange håndtak beskjæringssakser. Still bladene på en 45-graders vinkel ned og bort, og etterlot en vinklet spire.

•  Arbeid deg opp i treet, kutte vekk alle lemmer unntatt for stillas grener. Stillas grener bør være fordelt 10 til 12 inches fra hverandre på alternative sider, går opp den sentrale lederen. Kutt på samme 45-graders vinkel, og etterlater en 1/2-inch spire som vil drenere fuktighet i stedet for å samle det. Ikke kutt lemmer flush med stammen av et pæretre.

•  klipp av vertikalt voksende grener fra stillaset lemmer med korte håndtak beskjæringssakser. Vertikale grener vil ikke vokse frukt og vil blokkere lys og luft fra midten av treet, reduseres fruktproduksjon.

•  klipp av grønne skudd fra bunnen av bagasjerommet og øvre lemmer som de dukker opp. Disse skuddene, kalt suckers, ikke produsere frukt og vil tappe energien av treet med sin sterke vekst. Trimme noen Deadwood eller stormskadde greiner når du ser dem.

•  Skjær opp lemmer i håndterbare lengder og kast dem i tunet søppelposer. Ikke chip døde eller syke trevirke for mulch. Resteriliseres beskjæring utstyr bladene før du lagrer dem.

Tips og advarsler


  • Unngå store beskjæring når pæretrær er blomstrende eller fruktsettingen. Det vil redusere kraft av treet.
  • Ikke plante pæretrær der en annen frukttre har dødd. Patogener i jordsmonnet tar lang tid til å avgi, selv om stubben og røtter er fjernet.