Hovudside

Hvordan få Red Wine Off av en vegg

by Walther

Hvordan få Red Wine Off av en vegg

Rødvin flekker kan være vanskelig å komme ut av klær og møbler. Når vinen ender opp på veggen, kan du vanligvis klarer å rengjøre den. Tørke bort rødvin mens det fortsatt er vått med en klut er den enkleste og mest effektive måten å holde veggene rene. Men hvis du er for sent, og flekken har allerede satt, alternativer eksisterer fortsatt.

Bruksanvisning


•  Kjør en ren fille under kaldt vann og deretter vri den ut, så det er fuktig. Gni flekken med klut, løfting av så mye som du kan med vann. Gni i sirkler for de beste resultatene.

•  Legg en spiseskje oppvaskmiddel til to kopper kaldt vann. Bland godt. Bruk en svamp fuktet i såpevann. Skrubbe veggen i sirkulære bevegelser. Skyll svampen i såpevann og gjenta.

•  Lag en lime fra natron. Mål opp 1 ss bakepulver og tilsett nok vann for å lage en lime. Påfør lim på flekken og la det tørke. Som det tørker, bør pastaen absorbere vin. Skyll med en ren, fuktig klut når den er tørr.

•  Bland en del flytende såpe og to deler hydrogen peroxide. Plassere noe av blandingen på en svamp og deretter blot flekken. Skyll veggen med en ren klut og kaldt vann.