Hovudside

Hvordan sette opp en Innendørs Grow Room

by Walther

Hvordan sette opp en Innendørs Grow Room

En innendørs vokse rom kan gi et hjem med helårs tilgang til sesongens planter, orkideer og kulinariske urter. Plantene i en vokse rom også bidra til å forbedre luftkvaliteten ved å øke luftfuktigheten og oksygennivået og samtidig redusere innendørs luftforurensning, ifølge University of Hawaii College of Tropical Agriculture and Human Resources. Sette opp en innendørs vokse rom vil kreve litt planlegging for å sikre at plantene har en ideell temperatur og tilstrekkelig belysning og plass.

Bruksanvisning


•  Velg et rom. En ideell plass for voksende planter har en østvendt vindu og moderate luftfuktighet. Østlige rommene har også kjøligere og mer stabile temperaturer enn andre rom, ifølge University of Georgia Cooperative Extension.

•  Bestem antall planter du ønsker å vokse i den tilgjengelige plassen. De fleste planter trenger å bli re-potted som de vokser. På minimum, har tenkt på å gi en 6 x 6-tommers område for hver plante som du ønsker å vokse.

•  Gi overflater for plantene. Du kan bli planlegger å bruke reserve pulter og bord, men sørg for at de er solid og kan støtte kunstige lysarmatur, hvis det er nødvendig. Hvis du er avhengig av sollys for plantene dine, ordne bordene ved siden av vinduet.

•  Bruk rektangulære skuffer etter planter for å beskytte overflater. Plast plante skuffer er lett å finne på hagesentrene og gjør vanning enklere ved å samle overflødig vann som drenerer ut av plantene.

•  Forskning lyset krav til plantene. Noen planter må ha full sol til å blomstre, der andre vokser godt med minimal lys. Hvis rommet er nordvendt eller har utilstrekkelig lys, vil du trenger å supplere med kunstig lys.

•  Bruk fluorescerende lys for planter med lavere krav til lys. Lysrør har en lavere lysintensitet, men bruker mindre strøm og er kjøligere i temperatur sammenlignet med glødepærer, ifølge University of Hawaii. Lysrørarmaturer komme i 2- eller 4-fots lengder i en rekke av ligaen stiler.

•  Velg gløde vokse pærer for planter med høyere lys krav. Planter bruker glødepærer som lyskilde kan tørke ut raskt på grunn av varmen som produseres av pærene.

•  Monitor luftfuktighet. Den optimale fuktighetsnivå for de fleste planter er mellom 40 og 50 prosent, ifølge University of Georgia. Gruppe planter tett sammen for å øke luftfuktigheten direkte rundt plantene eller bruke en luftfukter for å øke hele rommets luftfuktighet.

Tips og advarsler


  • Hyller vognene med innebygd lysarmaturer er effektive og spare plass i vekstrommet. Imidlertid kan den første prisen for vogna være høy.
  • Overvåke kvaliteten på vannet ditt. Noen planter er følsomme for vann fra springen som er høy i klor.
  • Husk å gi lagringsplass i din vokse rom for plante rekvisita, for eksempel plantejord, vannkanner og gjødsel.