Hovudside

Når kan jeg beskjære et Blomstrende Crabapple Tree?

by Walther

Når kan jeg beskjære et Blomstrende Crabapple Tree?

Crabapple trær vokser over hele USA. Dette produktive grenen av Malus, eller eple, inneholder familie tre dusin varianter og omtrent 700 sortar. Herdighet crabapples gjør dem til en favoritt i kaldt på vinteren Vesten og nordSentralen stater, der andre frukttrær blomstrer mindre godt om våren. Hardførhet anbefaler crabapples som rotstokken for en rekke matlaging og spising eple hybrider. Av og store, crabapples blomstre med bare sporadisk beskjæring. Lær de situasjoner der beskjæring vil dra treet.

Et nytt tre


For de første to eller tre år, er din crabapple treet sannsynligvis ikke trenger beskjæring. Watch, men hvordan forgrening utvikler seg. Veldig snevert gaffelformede sidegreiner kan trenge fjerning etter det tredje året, og bør du også har tenkt å fjerne en topp gren hvis treet viser tegn til å utvikle to "ledere", eller hovedgrenene trunk-til-toppen. Begge disse forgrenings situasjoner kan resultere i splitting av store lemmer ned i stammen. La treet vokser for sine tre første årene, men se hvordan formen utvikler seg.

Suckers


Som crabapple trær modne, har de en tendens til å sende ut en større mengde suckers enn andre frukttrær. Disse lange vertikale skjøt stammer ved roten og kan være forbundet med søk etter større ernæring i perioder med rask vekst. Samlet, men at de ikke bidrar til sunn vekst, og du bør kutte dem av på bakkenivå. Suckers kan være et årlig problem med krabbe trær.

Vann Spirer


Vann spirer er navnet for tynne horisontale grener dukker opp fra stammen eller greiner av treet. Kjent for sin raske vekst, lengde og lavt antall blader, vann spirer ser ut til å være en gammel no-lenger-nødvendig vekst mekanisme. Vann spirer misdirect treets energi fra blomst og, om noen, fruktproduksjon. Avskjære dem som du finner dem, på det punktet hvor de dukker opp fra grenen.

Moden Vedlikehold


En gang i året, rett etter at treet har blomstret, se over hele formen og avgjøre om du trenger å gjøre noe arbeid på det. Beskjæring fra blomst slutt til begynnelsen av juni kan du løse eventuelle forgreninger problemer uten å skade neste års potensielle blomstrer, som vil sette i slutten av juni og begynnelsen av juli. Hvis treet har tunge klynger av greiner på en side og mindre på den andre, kan det være lurt å beskjære den tunge siden. Samlet, sviske ikke mer enn 25 til 30 prosent av grener med mindre treet truer med å splitte eller har alvorlig ujevn vekst.

Spesielle situasjoner


Beskjære grener som har dødd, viser tegn på sykdom eller krysse over andre grener og gni mot dem når som helst i løpet av året. Det samme gjelder for filialer brutt av ulykker eller revet av vind og vær. Cut skadet grener tilbake til en knopp krysset, det vil si en node eller liten gren som indikerer ny vekst og potensiell blomst. Hvis ingen krysset er synlig, kutte grenen tilbake til sin opprinnelse. Dette vil inneholde deler av sykdom og hindre døde eller skadede grener fra å skade andre deler av treet. Ethvert tap av blomst for den påfølgende våren vil bli tilbakebetalt med sunnere samlet vekst.