Hovudside

Above Ground Pool Liner Typer

by Walther

Over bakken bassenger vanligvis bruker en vinyl liner som er passe tett mot veggene i bassenget og låst på plass på den øvre kanten av veggen. De ulike typer liners som tilbys varierer i utseende, kostnader og nøyaktig hvordan de er festet til selve bassenget. Vurdere strukturen i bassenget, og de positive og negative av hver type basseng liner når du bestemmer hvilken type liner som best dekker dine behov.

Overlapping Liners


Overlapping liners er installert i bassenget og overlapper kanten av bassenget veggen. De er tilgjengelige i forskjellige mønstre og sjatteringer, og er festet til bassengrammen ved hjelp av en plaststripe, som festes på bassengveggen for å holde den på plass. Stripene skal dekke hele omkretsen av bassenget og kan trenge å bli erstattet hvis de viser tegn på skade eller slitasje.

Beaded Liners


Beaded liners smetter inn et spor, kalt perle mottaker, som går langs kanten av bassenget. Disse liners kan være dekorative og av tykkere vinyl enn overlappings liners, noe som gjør dem mer holdbare. De er tilgjengelige i 48 og 52-tommers høyder, og fungerer godt på bassenger som er senket ned i bakken eller har et dekk rundt hele bassenget.

Unibead Liner


En unibead liner, også kjent som en J-Hook liner, kan arbeide enten som en beaded liner eller en overlapping, noe som gjør den egnet for alle typer basseng. Unibead liners er laget av 25 gauge vinyl og kommer i dekorative mønstre. De må kjøpes i angitt høyde for det bassenget.

Utvid Liners


Et utvid basseng duken er laget for over bakken bassenger som har utpekt deep end eller en midten som er gravd ut en ekstra to til tre meter for større dyp. De brukes oftest på sirkulære bassenger, men også kan arbeide på ovale bassenger, så lenge det ikke er noen buttress stropper kjører over midten. De er vanskeligere å installere på egen hånd, så forventer å ha rynker eller folder under installasjonsprosessen med mindre du har yrkeserfaring.