Hovudside

Hvordan lage en Floral Stand

by Walther

Hvordan lage en Floral Stand

Blomster stands brukes til å holde enkelt blomsterpotte eller et arrangement av blomster. Blomster stands nytte hagen din ved at du kan vise blomstene mens åpne opp plass for ekstra blomster hvis du ønsker. Disse står kan også være dekorert for å følge et bestemt tema eller motiv som du liker innenfor hagen din. Floral stand kan være av forskjellige former eller størrelser for å passe din personlige hage.

Bruksanvisning


•  Mål tre 2-av-fire planker for å lage to 12-tommers seksjoner for hyller. Bruk sagen til å dele en planke inn i disse to separate deler. Disse hyllene er der blomsterpotter vil sitte når de vises.

•  Sett inn to hyller mellom de tre 2-av-fire planker som vil fungere som utside av stativet. Sørg for at en hylle er på bunnen og den andre hylle er nær toppen av stativet. Dette vil gi nok avstand for planter til å sitte på de nederste og øverste hyllene på stativet.

•  Bruk markøren for å markere hvor hyllene møte tre tilfelle. Lage fire merkene på hver side av det ytre dekselet for å representere hvor neglene vil bli satt inn i styret for å holde selv på plass. Du bør lage åtte karakterer totalt, fire for hver hylle.

•  Hold sokkelen på bunnen på plass og bruke hammer til å sette inn de første negler på plass. Sørg for at alt er stilt opp riktig før fullt hamring neglene på plass. Slå det ytre dekselet over og hamre ytterligere to spiker i den siden av sokkelen.

•  Plasser blomsten stå oppreist. Sett den øverste hyllen i det ytre dekselet og begynne å sette neglene inn i denne hyllen. Sørg for at sokkelen er riktig justert på begge sider. Hamre spiker inn begge sider av sokkelen.

•  Place blomsterpotter på begge hyllene for å teste ut den ferdige blomsten stå. Sørg for at sokkelen ikke lener seg i begge retninger.

•  Påfør maling eller tre finish som ønsket å forbedre det visuelle appell av blomsten stand. Når produktet tørker, plassere blomsterpotter på stativet som du ønsker.

Tips og advarsler


  • Du kan lage blomster stands av ulike størrelser og former for å matche en type innenfor hagen din. Bruk forskjellige farger av maling for å matche din utendørs innredning. Sørg for å ta opp hyllene årlig for å holde dem ser ny og unngå slitasje av bruk. Du kan også bruke resirkulerte elementer for å gjøre din blomst stå miljøvennlig.