Hovudside

Innendørs Plant Care Anthurium Informasjon

by Walther

Innendørs Plant Care Anthurium Informasjon

Anthurium potteplanter blir ofte kalt "flamingo blomster." De er tropiske blomster opprinnelig fra Columbia, Sør-Amerika, og ble et innendørs anlegg når en ny hybrid ble avlet på begynnelsen av 1970-tallet. Disse innendørs planter vanligvis vokse 18 til 24 inches høy og vil blomstre hele året med riktig mengde sollys. Blomstene er vanligvis rød, hvit eller rosa, men kan være lilla, oransje, eller en blanding av farger.

Elements


Anthurium planter trenger riktig balanse mellom lys og skygge. Aldri satt dem i direkte sollys fordi solen vil brenne bladene. Plasser en flamingo blomst i et sted som får indirekte sollys i løpet av dagen. Anthurium innendørs planter vokser godt i temperaturer mellom 65 og 80 grader F. Den flamingo blomst trives i en litt mer fuktig miljø enn andre innendørs planter. Få en grunne anlegget tallerken og fylle bunnen med et enkelt lag med småstein. Sett vann i skål, noe som gjør at vannet holder seg under toppen av småstein, for å holde Anthurium ut av vannet.

Stell og vedlikehold


Den beste form for jord for Anthurium innendørs planter er en grov blomsterjord med en torv base. Sørg for at potten er i stand til å renne godt. Soggy jord kan føre til at bladene å gulne. Fjerne døde, falmet, eller brune blomster fra bunnen av anlegget. Sjekk jorda en gang i uken for tørrhet. Når jorda er tørr å ta på, vanne Anthurium anlegget like før vannet siver fra dreneringshull i bunnen av potten. Gjødsle annenhver måned med en flytende gjødsel laget for potteplanter.

Vanlige Skadedyr


Vanlige skadedyr å se etter er mealybugs og skala insekter. Mealybugs er funnet på bladene og stilkene av innendørs anlegg. De er kjedelig-hvit, liten, og kan forveksles med et lite stykke av bomull. Skala insekter finnes på undersiden av bladene.

Repotting


Du må repot et innendørs anlegg hvis rotsystemet vokser ut av den eksisterende potten. Velg en container som er omtrent en tomme større rundt enn Anthurium anlegget. Vanne planten før repotting så jorda vil holde røttene sammen når du setter den i den nye potten. Fyll den nye potten med frisk jord rundt Anthurium, og pass på at du ikke pakke jord i for hardt, da dette vil hindre luft fra å komme til røttene. Vente en måned eller to før gjødsling.